Vin Diesel és Paloma szerelmének alig ismert története, ami még mindig íródik

0

Megtalálni a szerelmet sokak álma. Néha sok időbe telik, néha pedig a legváratlanabb pillanatban történik meg. De a várakozás minden pillanata megéri végül. Ezt vallotta Vin Diesel is, aki, miután karrierjében elért a csúcsra, az igaz szerelemről és a családalapításról kezdett álmodozni.

Vin Diesel története következik, akinek párja mellett kiteljesedve megváltozott az élete és családja lett.

Motiváció a családalapításra

A Halálos iramban-filmek sikere és adrenalin lökete után Vin Diesel egy időre félretette a villámgyors autókat, és a Gorillabácsi című családi filmben vállalt szerepet. Miután 5 gyerekkel dolgozott együtt, hirtelen elkezdte érezni a vágyat, hogy édesapa legyen. “Kezdett kibontakozni bennem a gyermekvállalás iránti vágy” – mondta. De arról is álmodozott, hogy megtalálja az igaz szerelmet.

Megérte várni

A színész bevallotta, hogy sok évbe telt, mire megtalálta élete szerelmét, és elég éretté vált ahhoz, hogy apa lehessen. Végül, a legváratlanabb pillanatban találkozott a mexikói modellel, akibe azonnal beleszeretett. Ő Paloma Jimenez.

Paloma Mexikóban kezdett modellkedni. Reklámokban és világmárkák kampányaiban szerepelt, majd több ügynökségnél is készített fotókat, hogy el tudjon jutni Amerikába, ahol jobb lehetőségek várják.

Vin és Paloma 2007 óta vannak együtt, de kapcsolatukat titokban tartották. “Nem fogom kirakni magazinok címlapjára, mint sok más színész – mondta egyszer Diesel arról, hogy szeretné magának megtartani a magánéletét. – Annak híve vagyok, mint Marlon Brando, Al Pacino, Harrison Ford és Robert De Niro, azaz erről egy szót sem.”

A színész 16 évvel idősebb a párjánál, és csakis jókat tud mondani a kapcsolatukról. Palomát Maja királynőnek nevezte, mikor Instagramon megosztott róla egy fotót, amin a gyermeküket ringatja. “Nincs nagyobb ajándék egy férfinak, mint egy szerető anya a gyermekeinek” – mondta.

A legjobb tanács a legjobb baráttól

Mikor 1 éve voltak együtt, megszületett első gyermekük, de még előtte volt egy kedves történetük. Kiderült, hogy 2008-ban Diesel a Halálos iramban 4. részét fogja forgatni, amikor a párja már a szülésre készült. A színész őrlődött a szakmai és a magánéleti kötelességei között, mikor Paul Walker adott neki egy jó tanácsot.

“Van egy titkom – idézi vissza Diesel. – Nem mondtam a világon senkinek, hogy a lányom pont akkor fog megszületni.” Paul észrevette, hogy barátját bántja valami, és megkérdezte, hogy mi a baj. Diesel elmondta neki. “Sosem fogom elfelejteni, amit akkor mondott. Azt mondta: ‘Vin, menj be hozzá a kórházba, és vágd el a köldökzsinórt. Ez lesz életed legszebb napja.’”

Diesel követte barátja tanácsát, de előtte azért még voltak kétségei. “Mondtam Paulnak, hogy ‘Bent kéne lennem a szülőszobában, de mi fog ott történni?’ Erre azt mondta: ‘Sokan azt mondják majd, hogy ne menj be, mert nem bírod majd végig csinálni, és többé nem fogsz ugyanúgy nézni a párodra. De ez a legjobb dolog az életben, amit tehetsz.’”

“Megtettem, elvágtam a köldökzsinórt, és sokkal jobban bírtam, mint hittem. A kötődés, amit éreztem a lányommal, drágább minden kincsnél.” A színész Facebookon is leírta, hogy Walkernek milyen nagy hatása volt rá az apává válással kapcsolatban: “Fontos része volt az apává való átalakulásomnak” – írta.

Valóra vált álom

Vin és Paloma első lánya 2008. április 2-án született, és a Hania Riley Sinclair nevet kapta. Szinte mindig elkíséri szüleit a premierekre és a vörös szőnyeges eseményekre. 2 évvel utána megszületett Vincent Sinclair, aki szerepelt is a Halálos iramban 9. részében, Dominic Toretto fiatal verzióját alakította.

2015. március 16-án megszületett Vin és Paloma 3. gyermeke is, Pauline Sinclair, aki Paul Walker tiszteletére kapta a nevét. Vin elmondta, hogy számára ez is egy módja volt annak, hogy őrizze barátja emlékét és családjuk részévé tegye. Aznap, mikor a kislány megszületett, Vin érezte Paul jelenlétét: “Ott volt a szobában. Senki másra nem gondoltam, miközben elvágtam a köldökzsinórt. Egyszerűen tudtam, hogy ott van” – emlékezett vissza.

A világon a legfontosabb dolog a család

Vin Diesel számára a család mindenben elsőbbséget élvez. Nagyon büszke 3 gyermekére, ezért örömmel viszi őket magával a nyilvános eseményekre.

Élet reflektorfény nélkül

Vin és Paloma nagyon óvják a magánéletüket, de Vin mindig megragadja a lehetőséget, hogy dicsérje párját: “Nem is tudok megszólalni. Lélegzetelállítóan gyönyörű. Ő a sziklám. Nem csak kívül, de belül is gyönyörű szép – mondta Diesel, majd hozzátette – Paloma számomra a minden. Tökéletes anya. Minden értelemben csodálatos.”

Elmesélte, hogy a randevúikat szívesebben szervezik Európába, mert ott nem ismerik fel olyan könnyen. Szerinte, ha két híresség együtt van, attól az emberek megőrülnek. “Lefotóznak a kávézóban, átnézik a szemeteskukádat, és Bennifer-stílusú neveket találnak ki a magazinokban.”

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kapucíner fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét