Vegyes fogadtatás: Nem mindenkinek jön be a férfi forrónadrág

0

A kérdés, hogy mikor túl rövid a rövid a sortok tekintetében, szubjektív és nagyban függ az egyéni ízléstől, a kulturális normáktól, valamint az alkalomtól. Miközben egyes divatimádók odáig vannak az extrém rövid sortokért, mások a valamivel hosszabb fazonokat kedvelik. Ezek a jelenleg is piacon lévő apró nadrágok némi vitát váltottak ki.

A Manfinity Fever City Men Cotton Raw Trim Denim Shorts felzúdulást váltott ki a közösségi médiában, és vegyes reakciókat váltott ki a felhasználókból Twitteren. Míg egyesek örömüket fejezték ki, mások szóvá tették, hogy nyilvános helyen biztosan nem viselnének ilyen rövidnadrágot.

“Ezt én inkább kihagynám” – írta az egyik felhasználó. Másvalaki dicsérte a modellt: “Bárcsak az én lábaim is ilyen jól néznének ki.”

Az online vita folytatódott: “Ó, ettől rémálmaim lesznek” – írta valaki. Volt, akiből a sort régi emlékeket hozott elő: “Volt egy férfi barátom 1985-ben, neki voltak ilyen sortjai.”

Mikor beköszönt a meleg idő, férfiak és nők egyaránt azt az öltözködést részesítik előnyben, amiben kevésbé lesz melegük. Az öltözködésnek pedig nem létezik rossz vagy jó módja.

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kapucíner fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét