Válaszd ki a legboldogabb párt, és elárulunk valamit a kapcsolatodról

0

Hallottál már a haptikus észlelésről? Ez a nonverbális kommunikáció egyik fajtája, ami érintésen keresztül történik. A szakértők szerint egy párról nagyon sok mindent meg lehet mondani annak alapján, hogy hogyan viselkednek egymással például akkor, amikor sétálnak az utcán.

Ez a teszt fontos dolgokat árulhat el a kapcsolatodról. Csak annyit kell tenned, hogy kiválasztod a legboldogabb párt.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

Keresd meg a szerinted legboldogabb párt ábrázoló képhez tartozó választ:

  1. Ebben a kapcsolatban a nő büszke a férfira, és ezt az egész világgal meg akarja osztani. A nő független, törődik magával, és nem érdekli mások véleménye. A férfi odaadó típus, fontos számára a kapcsolat, és elkötelezetten dolgozik is rajta. Ha szerinted az ezen a képen látható pár a legboldogabb, akkor a ti kapcsolatotok mottója a nyitottság egymás iránt.
  2. “Minden sikeres férfi mögött áll egy erős nő.” – Ezzel lehet tökéletesen leírni a kapcsolatot. A nő az, aki figyel a fontos dolgokra, és nem hagyja a káoszban elveszni a férjét. Ő segít neki koncentrálni az adott pillanatban figyelmet igénylő dolgokra. Támogatásával pedig a férfi nagyon messzire juthat.
  3. Egy ilyen kapcsolatban egészen biztos, hogy a férfi az irányító, ő mutatja az utat. Felelősségtudó, de hirtelen haragú, a párja viszont kiegyensúlyozza ezeket a jellemvonásokat a nyugodt, békés természetével. A kapcsolat mottója: “A férjem tart mindkettőnket. Én pedig az egyensúlyt.”
  4. Az intim és bizalmas ölelés azt sejteti, hogy a férfi minden bajtól óvni akarja párját, és támogatni szeretné őt minden törekvésében. A kapcsolatban ezek szerint az egymás iránti tisztelet és a feltétlen szeretet jelentik a biztos alapokat.
  5. Harmóniában élnek és minden helyzetben támogatják egymást. A ti kapcsolatotokra vetítve: minden együtt töltött percet élveztek, függetlenül attól, hogy az mivel telik. Lehet, hogy kalandtúrán vesztek részt vagy csak otthon nézitek a tévét, de mindig élvezitek egymás társaságát.
  6. Nem olyan párról van szó, akik nyilvánosan szokták kifejezni az egymás iránti érzéseiket. Mindketten tiszteletben tartják a másik vágyait, érdeklődési körét, véleményét. Ezt ugyan nem a közösségi oldalakon, mindenki szeme láttára teszik, de tudják, hogy mindketten olyan romantikus lelkek, akik a végtelenségig képesek szeretni egymást.
  7. Egy ilyen párnak millió közös szelfije van. Az érzéseiket és a romantikus gesztusokat leginkább nyilvánosan fejezik ki egymás felé. Minden barátjuk tökéletes párnak tartja őket. Közös érdeklődési körük miatt sosem unatkoznak egymás mellett.
A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kapucíner fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét