Tom Hanks nem tudott ellenállni Rita Wilsonnak, annak ellenére, hogy közel 10 éve házasságban élt főiskolás szerelmével

0

Tom Hanks, Hollywood ikonikus figurája szép házasságot mondhat magáénak. Mindig boldogságot sugároz, mikor élete szerelmével, Rita Wilsonnal együtt látható. Úgy tűnik, az ő történetük elrendeltetett, igazi bizonyítéka szerelmüknek.

Tom Hanks 1978-ban feleségül vette Samantha Lewist. Kapcsolatuk tele volt hullámvölgyekkel, de közel egy évtizeden át meghatározta Tom életét. 1987-ben úgy döntöttek, külön utakon folytatják tovább, és elváltak. Tom Hanks ekkoriban találkozott össze Rita Wilsonnal.

Tom és Rita már 1985-ben találkoztak, mikor a színész még javában nős volt. A nehézségek ellenére tagadni sem tudták volna a szikrát kettejük közt. Egy interjúban Tom szeretettel emlékezett vissza arra a pillanatra, mikor először megpillantotta Ritát, és azonnal érezte vele a kapcsolódást.

“Rita és én csak egymásra néztünk, ennyi volt. Megkérdeztem, hogy ez igazi-e nála, és egyszerűen tagadni sem lehetett.”

Miután 1987-ben elvált Samantha Lewistól, Tom Hanks nem pazarolta az időt. 1988-ban feleségül vette élete szerelmét, Rita Wilsont. Kapcsolatuk azóta is virágzik, Hollywoodban az elköteleződés és a szerelem szinonimái lettek.

Egy interjúban Tom és Rita őszintén beszéltek tartós házasságukról, bepillantást engedtek a köztük lévő kötelékbe, és abba, hogyan táplálják nap mint nap a szeretetüket egymás iránt. Szerelmük története szívmelengető példa arra, hogy az igaz szerelem kitartó, még akkor is, ha nehézségekkel kerül szembe.

“A kapcsolatunk sikere az időzítésen, az érettségen és a hajlandóságon múlott, hogy mindketten akartunk intim kapcsolatot. Mikor feleségül vettem Ritát, azt gondoltam, részben meg kell változnom. Nem tagadom, hogy a gondviselés is kellett ahhoz, hogy megtaláljuk egymást, de a kapcsolatunk nem egy varázslat, nem olyan, mint a filmekben.”

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kapucíner fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét