Susan Sarandon 76 évesen sem mond le a szerelemről, és elmagyarázza, miért szeret fiatalabb férfiakkal randizni

0

Románcok tekintetében megannyi társadalmi szabály létezik arra, hogy kivel kellene randiznunk és kivel nem. Susan Sarandon szerint azonban sokkal fontosabb a szívünkre hallgatni, mint mások által felállított határokat betartani. A 76 éves hollywoodi sztár mindig is a fiatalabb férfiakhoz vonzódott, bizonyítva ezzel, hogy az életkor nem több puszta számnál, és csak az számít igazán, hogy mit érzünk.

Amiért a fiatalabb férfiakhoz vonzódik

2015-ben, amikor a színésznő 68 éves volt, 5 éves kapcsolat után szakított forgatókönyvíró párjával, az akkor 37 esztendős Jonathan Bricklinnel. Bár kapcsolatuk nem tartott örökké, Susan semmiképp sem a 31 év korkülönbséget hibáztatja emiatt. Éppen ellenkezőleg, szerinte neki sokkal jobban működik egy kapcsolat, ha a párja jóval fiatalabb nála.

Sarandon elmagyarázta, hogy azért vonzódik jobban a fiatalabb férfiakhoz, mert “ők tényleg figyelnek, érdeklődnek és kérdéseket tesznek fel”. Ez a kíváncsiság és életerő “sokkal könnyebben jön fiatalabb korban, hiszen ekkor még senki nem tud semmit, és minden új”.

Susan azt is hozzátette: “Egy bizonyos ponton túl sokan megpróbálják védeni magukat. Én már nehezen tudnék az idősebb férfiak között megfelelőt találni.” Ám azt is elmesélte, hogy a kívülállók folyamatosan a szemére vetik, hogy mekkora a korkülönbség közte és a választottjai között.

Korábbi kapcsolatok

Susan első komoly szerelme még az iskolás években a szintén színész Chris Sarandon volt. Susan 21 éves volt, amikor összeházasodtak, a férfi pedig 4 évvel idősebb nála. Kapcsolatuk 7 évet élt meg, aztán közös megegyezéssel elváltak. De a férfi nevét azóta is viseli.

Válása után – még mielőtt 2015-ben megismerkedett Jonathan Bricklinnel – 2 komoly kapcsolata volt, mindkettő nála fiatalabb férfival. A rendező Franco Amurrival 4 évig volt együtt, ő Eva nevű lányának az édesapja. Franco 11 évvel fiatalabb a színésznőnél.

Később 23 éven át élt együtt Tim Robbins-szal, akitől 3 fia született. Robbins 12 évvel fiatalabb Sarandonnál. Aztán randizott a nála 13 évvel fiatalabb Sean Pennel is.

A szerelem hatalmasabb az apró részleteknél

Az idő és az élettapasztalat segít ráébredni, hogy kinek mi az igazán jó, és hogy kik is vagyunk valójában. Susan is rájött, hogy számára a szerelem sokkal fontosabb, mint a korkülönbség. “Engem egy emberben a lelke érdekel. Amikor szerelmes vagy, az életkor, a nem vagy a bőrszín semmilyen jelentőséggel nem bír” – mondta.

76 évesen is készen áll a szerelemre

Jelenleg egyedülálló, de vágyik egy társra, bár úgy véli, most már nehezebb lesz megtalálnia. A szerelemről így beszélt: “Lehet, hogy az ajtó már bezárult, de nagyon bizakodó vagyok. Viszont nem elvakult.”

A sztár elmondta, hogy nem adja fel a felfedezés és az életre kíváncsi emberek iránti szenvedélyét. “Szeretnék olyasvalakit találni, aki készen áll a kalandokra. Akinek van valami, amit igazán szenvedélyesen csinál, és szereti azt, amit csinál, bármi is legyen az.”

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kapucíner fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét