Stanley Tucci még mindig gyászolja első feleségét, annak ellenére, hogy boldog házasságban él

0

Stanley Tucci 11 éve él boldog házasságban Emily Blunt testvérével, Felicityvel, ám a szívében még mindig olyan fájdalom van, amit a szerelem sem tud begyógyítani. A híres színész elvesztette előző feleségét, a gyászból pedig nem tud tovább lépni.

Tucci szívét összetörte az első házassága.

Stanley Tucci 1995-ben vette feleségül Kate Spath-t. Neki ez az első, Kate-nek pedig a második házassága volt. Három közös gyermekük született, és Kate-nek már volt kettő az első házasságából. Stanley és Kate házassága nem volt kihívásoktól mentes. 2002-ben Tucci beleszeretett a Maffiózok sztárjába, Edie Falcoba, miután együtt szerepeltek egy Broadway-showban. A viszony rövid életű volt, és Kate visszafogadta a férjét.

A gondoknak azonban itt még nem lett vége. 2009-ben Kate mellrákban elhunyt, ami teljesen összetörte Tuccit. Halála után Stanley eladta a házukat, és mindent elkövetett, hogy összeszedje magát a gyerekek miatt, de ez nem ment könnyen.

Még most is rengeteg bűntudatot hordoz.

A híres színészt mélyen lesújtotta felesége elvesztése. Egy évvel Kate halála után nyíltan beszélt a tapasztalatairól: “Mindenért magadat hibáztatod, amit nem kellene, de mégis teszed… Leginkább szomorú vagyok.” Nem tudott beletörődni, hogy Kate csupán 47 éves volt, mikor meghalt, szomorú volt miatta és a gyerekek miatt, akiknek nem jutott több idő az édesanyjukkal.

De Stanley azzal sem tudott megbirkózni, hogy az utolsó napokban nem volt Kate mellett. A mai napig bánja, hogy nem volt ott, mikor elhunyt, pedig jó oka volt rá. “Attól féltem, hogy annyira lesújtana, hogy nem tudnék továbblépni és gondoskodni a gyerekekről. Hogy agyonnyomna, ezért távol kellett lennem.”

Sikerült újra megtalálnia a szerelmet…

Bár Tucci egy összetört szívű özvegy volt, a sors kopogtatott az ajtaján. 2011-ben jegyezte el Felicity Bluntot, a híres színésznő, Emily Blunt testvérét. Stanley és Felicity Emily esküvőjén találkoztak 2010-ben. 2012-ben összeházasodtak és két gyermekük született, egy lány és egy fiú.

Stanley és Felicity között 21 év korkülönbség van, ami majdhogynem elriasztotta Tuccit. Egyszer elárulta, hogy már ott tartott, hogy szakít Felicityvel, de szerencsére az érzéseire hallgatott. “Nem akartam egész életemben öregnek érezni magam! De tudtam, milyen elképesztően különleges ember.”

…ám elhunyt feleségét nem tudja elfelejteni.

Stanley Tucci boldog házasságban él, sikeres karriert mondhat magáénak, de Kate elvesztésének fájdalma most is ott van a szívében. 2021-ben őszintén beszélt a gyászról: “Még mindig nehéz 11 év után is. És mindig is az lesz.” Tucci próbál erős maradni, és nem engedni, hogy a bánat elhatalmasodjon rajta, hiszen Kate sem ezt kívánná a családjának.

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kapucíner fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét