“Semmi esély arra, hogy újra boldogok legyenek együtt” – árulták el a szívszorító részleteket Jada Pinkett Smith barátai

0

A dolgok nem festenek túl jól Jada Pinkett Smith és Will Smith között. Hetekkel azután, hogy bejelentették a szakítást, a Jadához közel állók őszintén beszéltek a kapcsolatról. Elmondták azt is, amit Jada valószínűleg nem akar közölni a nyilvánossággal.

Közös jövőjük egyelőre bizonytalan.

A házasságról szóló, meglepő leleplezésre 2023-ban került sor egy interjúban, egy őszinte beszélgetés során. Jada elárulta, hogy ő és férje már 7 éve külön élnek. 1997-ben házasodtak össze, jelenleg pedig bizonytalan utakon járnak.

Az interjúban Jada bepillantást engedett a Will Smithszel való szakításának részleteibe. A színésznő elmondta: “2016-ra teljesen belefáradtunk a próbálkozásba. Azt hiszem, mindketten benne ragadtunk a saját fantáziánkban arról, hogy milyennek szeretnénk látni a másikat.”

A különélés ellenére egyikük sem akar válni.

Könyvében a színésznő a különélésüket váláshoz hasonlította, bár válási papírok nem készültek. Jada azt írta: “Papíron nem váltunk el. De ez egy válás volt.” Nyíltan beszélt a hivatalos válással kapcsolatos gondolatairól is.

A színésznő bevallotta, hogy elgondolkodott rajta, de végül nem volt képes rá. Elmondta, hogy tett egy ígéretet a férjének, mégpedig azt, hogy sosem fog neki okot szolgáltatni a válásra. Ez pedig nagy szerepet játszott a döntésében.

“Megígértem neki, hogy sosem lesz olyan ok, ami miatt el kellene válnunk. Mindent meg fogunk oldani. És képtelen vagyok megszegni ezt az ígéretet.” Mikor azt kérdezték tőle, külön élnek e, a színésznő határozottan felelt: “Külön élünk.”

A közeli barátok szerint ez a kapcsolat már sosem lesz olyan, amilyen volt.

Annak ellenére, hogy külön élnek, Jada a bejelentés után nem sokkal azt állította, megpróbálják helyrehozni a kapcsolatukat, és hogy Will még mindig az ő férje. Ez az ellentmondásos kijelentés összezavarta a barátokat és a rajongókat is, de a hozzájuk közel állóknak semmi kétségük afelől, hogy a kapcsolat maradandó kárt szenvedett.

“Nincs esély arra, hogy ő és Will ott folytassák, ahol abbahagyták – árulta el az egyik barát. – Jada barátai és azok, akik ismerik őt, azt mondják neki, hogy hozzon döntést.”

“Mindenki úgy érzi, hogy két lehetséges forgatókönyv között ingadozik, és ezzel teljesen összezavar mindenkit, mivel külön élnek, és igazából semmi esély arra, hogy az a boldog házaspár legyenek, akik egykor voltak” – tették hozzá.

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kapucíner fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét