Selena Gomez elárulta, valószínűleg hamarosan befejezi zenei pályafutását: “Elfáradtam.”

0

A sokoldalú művész útelágazáshoz érkezett, karrierjében jelentős váltáson gondolkodik. A Disney-sztárságtól a popzene világáig Selena Gomez a szórakoztatóipar számos útját bejárta. A 31 éves sztár azonban nemrég elárulta, hamarosan megjelenő albuma a kilépését jelentheti a zeneiparból.

A sokoldalú művész, Selena Gomez, aki előbb a Disney sztárja lett, majd meghódította a zenei toplistákat is, nemrég utalt rá, hogy hamarosan megjelenő albuma lehet az ő hattyúdala a zene világában.

A Rare, a Hands to Myself és a Bad Liar című számok előadója a SmartLess podcast egyik epizódjában elmondta, hogy inkább a színészi karrier felé fordulna.

Gomez, aki először a Disney-csatorna sztárjaként vált ismertté a Varázslók a Waverly helyből című sorozattal, egyformán sikereket ért el a színjátszásban és az éneklésben. 2020-ban a kulináris világban is kipróbálta magát a Selena + Chef című főzőműsorával, megmutatva sokoldalú tehetségét. Igazi színészi képességeit azonban 2021-ben sikerült megcsillogtatnia a Gyilkos a házban című krimisorozatban játszott főszerepben, Steve Martin és Martin Short partnereként.

A podcastban Gomez mesélt eddigi karrierjéről, azt állította, nagyon jól érezte magát a zene világában, a turnékon, és főleg a Varázslók a Waverly helyből forgatásain. Azonban, ahogyan telt az idő, a fiatal tehetség kezdte úgy érezni, hogy szeretne valami olyat, amiben végre megállapodhat. Bár bevallotta, hogy érez, egy utolsó albumot még megjelentet. Azt azonban világossá tette, hogy karrierje következő szakaszában a színészetre szeretne összpontosítani.

A podcast műsorvezetője dicsérte Gomez zenei tehetségét, és felvetette, mi lenne, ha a zenélést és a színjátszást együtt folytatná. Gomez azonban már a pihenésnek is fontos jelentőséget tulajdonít: “Igazad van, de pihenni szeretnék, mert elfáradtam.”

Úgy tűnik, a döntést Gomez személyes fejlődése befolyásolta, valamint az, hogy sűrű elfoglaltságai lelkileg is megterhelték. 2016-ban bátor döntést hozott, mikor mentális problémái miatt lemondta turnéját, ezzel rámutatva, hogy számára fontosabb a saját egészsége.

Gomez betörése a zeneiparba eleinte nem volt szándékos. Miután felvették a Varázslók a Waverly helyből sorozat zenéjét, a Disney kezdeményezte, hogy adjon ki egy albumot. Annak ellenére, hogy nem tartotta magát a legjobb énekesnek, Gomez élt a lehetőséggel, hogy a zenéjén keresztül meséljen el történeteket.

A szórakoztatóiparon kívül Gomez a szépségiparban is letette a kézjegyét kozmetikai márkájával, a Rare Beautyval. 2020 júliusában hozta létre a Rare Impact nevű alapítványt azzal a céllal, hogy a következő évtizedben 100 millió dollárt gyűjtsön össze a mentálhigiénés szolgáltatások hiányosságainak orvoslására a rosszul ellátott közösségekben.

Miközben Selena Gomez a zeneipartól való eltávolodását fontolgatja, változatos karrierje és elkötelezettsége a mentálhigiénés szolgáltatások támogatása iránt továbbra is olyan erővé teszik őt, mellyel számolni kell. Akár úgy dönt, hogy filmes karrierjére koncentrál, akár úgy, hogy folytatja zenei karrierjét, a rajongók arra számíthatnak, hogy Gomez minden általa választott utat a tőle megszokott szenvedéllyel és kreativitással fog végigjárni.

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kapucíner fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét