Sally Field egykori kollégája, Robin Williams emléke előtt tisztelgett, mikor átvette az életműdíjat

0

A Mrs. Doubtfire 30. évfordulóján Sally Field megható módon emlékezett meg elhunyt színésztársáról, Robin Williamsről. A 76 éves színésznő életműdíjat kapott a 2023-as SAG-díj-átadón, és nem felejtette el megemlíteni kollégáját, aki nagy hatással volt a karrierjére. Sally szívhez szóló szavai visszaidézték, mekkora legenda is volt Robin Williams.

Ahogyan az 1993-ban forgatott Mrs. Doubtfire című filmről beszélt, Sally Field visszaemlékezett arra, mekkora hatással volt rá Williams. “Nem volt egyetlen olyan pillanat sem, mikor nem töltött volna el örömmel és szeretettel a jelenléte.”

Dicsérő szavakkal illette a színészt, nagylelkű, szeretetteljes, kedves és elképesztően tehetséges embernek nevezte.

Williams, aki 63 évesen, 2014-ben hunyt el, Hollywood egyik legnagyobb komédiása volt. A Mrs. Doubtfire-ben nyújtott alakítása a dadának öltözött apáról pedig az egyik legemlékezetesebb szerepe volt. A filmben Field a feleségét játszotta, akivel különköltöztek.

A díjátadón Field mindenképpen szólni akart Robin Williamsről. Ahogy mondta: “Mindannyiunknak nagyon hiányzik.”

Hozzátette: “Meg kellett volna öregednie, ahogy nekem. Gyűlölöm a tényt, hogy már nincs köztünk.”

Field, aki maga is fantasztikus színésznő, bevallotta, hogy nem hajlandó megnézni a filmjeit, annak ellenére, hogy a legtöbbjükről szép emlékeket őriz.

Megjegyezte: “Vannak szép emlékeim szinte mindenről, amit csináltam.”

Ezt követően Sally arról is beszélt, van néhány nagyon régi szerepe: “Nem emlékszem, hogy ott voltam, nem emlékszem, hogy azokat a szövegeket elmondtam volna.”

Aztán viccesen hozzátette: “De tudják, ennek majdnem 60 éve. Nekem már szabad megfeledkeznem azokról az időkről!”

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kapucíner fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét