Robert Pattinson megváltoztatta a higiénés szokásait, miután sosem mosott hajat

0

Pár éve kiderült Robert Pattinsonról, hogy nem sokat törődik a személyes higiéniájával, például hetekig nem mosott hajat. Nyíltan beszélt arról, hogy neki ez teljesen megfelel, de aztán mégis elkezdett újra hajat mosni.

Egy 2012-es interjúban így beszélt: “Sokszor van rajtam sapka. Rengeteg kosz gyűlt össze a hajamon, amióta évek óta nem mosom és úgy általában nem törődöm a személyes higiéniával. Még ma is belefutok ezekbe a dolgokba, mikor a szexi srácként tekintenek rám, én meg azt kérem a stúdióban a fodrásztól, hogy ha korpás a hajam, le tudná-e csak kefélni.”

“Ha nem mosod meg a hajad 6 hétig, utána már soha többé nem kell megmosnod, csak ha már elviselhetetlen lesz.”

Források szerint ebből adódott is probléma az Alkonyat-filmek forgatása során: “Bűzlik. De tényleg szörnyű. Sosem zuhanyzik, és ezzel az őrületbe kergeti a többieket” – mondta akkor egy forrás.

Az egyetlen ember, akit nem zavart Pattinson szaga, az exe, Kristen Stewart volt: “Nagyon finom illata van” – mondta a színésznő. “Ez olyan állatias dolog. Illett is a filmhez, szóval tökéletes volt.”

Azóta azonban sok idő telt el, és Pattinson gondolkodása is megváltozott ezzel kapcsolatban. Ma már jóval többet foglalkozik magával. “Nem tudom megmondani, hogy ez a Diorral való kapcsolatom miatt van-e, vagy azért, mert idősebb vagyok, de elkezdtem hidratálni. Ez elég mélyreható változás volt az életemben.”

Pattinson számára is meglepő ez a változás, de szereti az új önmagát és a luxus érzését. “Sosem gondoltam, hogy valaha szatént és selymet fogok viselni.”

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kapucíner fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét