Robert Irwin megható módon tisztelgett édesapja, Steve Irwin emléke előtt egy videóval

0

Robert Irwin, az egykori ikon, Steve Irwin 19 éves fia emlékek érzelmes montázsával ünnepelte az ausztrál apák napját. A videóban Robert és nővére, Bindi láthatók, amint minőségi időt töltenek együtt apukájukkal.

Steve előtt tisztelegtek apák napja alkalmából.

“Ma van apák napja itt, Ausztráliában. Az ilyen napokon rengeteg különböző érzelem kavarog bennem, de elsősorban egy boldog napnak szeretném, amikor emlékezek a legjobb apával töltött legjobb pillanatokra” – írta Robert az Instagramra posztolt videóhoz.

A videón boldog pillanatok láthatók arról, mikor Bindi és Robert az apukájukkal vannak.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Robert Irwin (@robertirwinphotography) által megosztott bejegyzés


A megható videómontázsban Robert boldog pillanatokat osztott meg a családjuk múltjából, megható jelenetekkel az ő és Bindi gyerekkorából, kifejezve szeretetüket édesapjuk iránt.

Bindi is kommentelt a poszthoz.

Öccse videójától meghatódva Bindi Irwin is írt néhány szót a videóhoz: “Apa nagyon büszke rád. Mindig itt van velünk. Szeretlek” – kommentelte.

Robert megerősítette, hogy Heath Ledger unokahúgával randizik.

Pletykálták, hogy Robert párkapcsolatban van Rorie Buckey-val, Heath Ledger unokahúgával. A pár ezt nemrégiben meg is erősítette. Robert Irwin megosztott egy cuki fotót kettejükről Instagramon. A fotón a pár ölelkezik és mosolyog.

Steve 25 éves lánya, Bindi már házas és van egy lánya. Ő és férje Steve Irwin előtt tisztelegve az állatkertben házasodtak össze.

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kapucíner fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét