Regé-Jean Page, A Bridgerton család sztárja hivatalosan is a világ legjóképűbb férfija lett – legalábbis a tudomány szerint

0

Regé-Jean Page, a Netflix sorozatának, A Bridgerton család sztárja a tudomány szerint a legvonzóbb férfi a világon. A Hastings hercegét alakító színész arcát a görög aranymetszés szabályai szerint elemezték, és 93,65%-os egyezést találtak.

Mi van Regé arcán, ami annyira vonzóvá teszi?

Dr. Julian De Silva, a népszerű plasztikai sebész a legmodernebb számítógépes technikával térképezte fel ismert emberek arcát, és megosztotta, mi alapján került ki Regé győztesen. “Regé a klasszikusan szép arca és a gyönyörű szemei miatt nyert – mondta Dr. De Silva. – Magasan a legnagyobb pontszámot érte el a szemei távolsága tekintetében, és a szemeinek elhelyezkedése szintén magas pontszámot kapott.”

Tökéletes formájú ajkai és erős állkapocsvonala szintén magas pontszámot kaptak.

Csak az orra szélessége és hossza ért kevesebb pontszámot.

Nem meglepő, hogy A Bridgerton család sztárja ilyen jól teljesített a gyönyörű arcok versenyén, hiszen a Phoebe Dynevorral közös jelenetével a közönséget már korábban levette a lábáról. De nem csak külseje teszi őt vonzóvá. Tehetséges, és karizmája is szerepet játszik abban, hogy igazi szívtipró lett. Már arról is felröppentek pletykák, hogy ő lehet az új James Bond, Regé karrierje tehát töretlenül szárnyal felfelé.

Egyetértesz azzal, hogy Regé-Jean Page a legjóképűbb férfi a világon?

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kapucíner fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét