Reese Witherspoon üzent azoknak, akiknek nem tetszett a havas ital receptje

0

Nemrég egy videó miatt került a közösségi média viharának középpontjába Reese Witherspoon, miután megosztotta TikTokon, hogy italt készít a frissen hullott hóból. A színésznő kommentekben sok kritikát kapott emiatt, melyekre több videóval is válaszolt.

Reese Witherspoon TikTok-videójában megosztotta a “havas-sós chococcino” különleges receptjét, amihez az udvarán lévő, frissen hullott havat használta fel. A videóban örömmel újságolja: “Rengeteg hó hullott az elmúlt napokban, ezért elhatároztuk, hogy elkészítjük ezt a receptet” – közben pedig két bögrét fogott a kezében, melyekkel merített a hóból.

A színésznő ezután csokiszirupot, karamell öntetet és kávét öntött a bögrékben lévő hóra. Némi gyanakvással belekanalazott az italba, majd kijelentette: “Nagyon finom.”

Az Emmy-győztes színésznő havas finomsága nem kerülte el a közösségi média felhasználók figyelmét. TikTokon sokféle véleményt kapott, egyesek azt írták, mindenképpen kipróbálják a receptet, mások viszont a hófogyasztás higiéniai problémái miatt fejezték ki aggodalmukat.

A kritikákra válaszul Witherspoon megosztott egy újabb videót. Azzal kezdte, hogy reagált arra az általános vélekedésre, hogy a hó piszkos. Egy befőttesüveget megtöltött kristálytiszta, olvadt hóval, és biztosította követőit arról, hogy ezt a havat az udvarán gyűjtötte és mikróban olvasztotta fel, hogy tiszta legyen. “Ez rossz? Nem szabadna havat ennem?” – kérdezte viccesen.

Elismerve az aggodalmakat, Witherspoon megosztott még egy videót, hangsúlyozva, hogy csakis akkor fogyaszt havat, mikor évente egyszer hullik náluk. “De szeretnék még mondani valamit: Finom volt. Jó volt!”

A színésznő elmesélt néhány gyerekkori történetet is arról, hogy csapvízen nőtt fel, és néha a kerti slagból is ivott. Nevetett azon az ötleten, hogy a havat meg kéne szűrni fogyasztás előtt, és abban sem volt biztos, hogy ezt a hóval egyáltalán lehetséges valahogyan megtenni.

A kritikákkal szemben Witherspoon rengeteg dicséretet is kapott a rajongóktól. Sokan támogatták a hóevésben, és további havas recepteket is kértek tőle. Valaki hó-jégkrém készítését javasolta neki, mások pedig azt tanácsolták, adjon hozzá mogyoróvajat – ezt az ötletet a színésznő zseniálisnak találta.

Sok tiktokozó osztotta meg a saját, biztonságos hófogyasztási tippjeit és különböző recepteket vanília kivonattal, cukorral, juharsziruppal ízesített hóról. Úgy tűnik, Witherspoon rajongóinak nagyon jó a humorérzékük, közülük valaki megjegyezte: “Amíg nem sárga havat eszel, addig nincs gond!”

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kapucíner fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét