Priyanka Chopra ellátogatott Indiába férjével, Nick Jonasszal és lányukkal – fotóik többekben aggodalmat keltettek

0

Priyanka Chopra büszkén mutatta meg indiai gyökereit családjának. A 41 éves színésznő fotókat és videókat osztott meg Indiában tett látogatásáról, amire férje, a 31 éves zenész, Nick Jonas és 2 éves lányuk is elkísérte.

Emlékezetes családi kiruccanás.

Priyanka Chopra Jonas és férje, Nick Jonas emlékezetes utazáson vettek részt kislányukkal. A család ellátogatott egy templomba Ayodhyában. Priyanka a közösségi médiában számolt be a családi utazásukról.

A fotókon a 31 éves Nick vezeti végig a templomon a 2 éves lányukat, Malti Marie-t. A templomban tett látogatásról videót is megosztottak. Priyanka hagyományos szárit visel, miközben kislányát tartja és várja, hogy áldást osszanak rájuk. Felesége mellett ott áll Nick, aki szintén indiai stílusú öltözékben látható.

Volt a fotókon egy dolog, amire felfigyeltek a rajongók.

Miközben Priyanka fotóiról csak úgy áradt a szeretetteljes családi hangulat, mégis voltak, akik aggodalmukat fejezték ki a képek láttán. A rajongók ugyanis kiszúrták, hogy Nick meglehetősen boldogtalannak tűnik a képeken. “Nick miért néz ki úgy, mintha abszolut hidegen hagyná az egész?” – kérdezte egy aggodalmaskodó rajongó. “Nick teljesen úgy néz ki, mintha nem is akarna ott lenni” – tette hozzá másvalaki.

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kapucíner fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét