Pierce Brosnan felesége lenyűgözte az embereket az átváltozásával

0

Pierce Brosnan felesége, Keely láttán elakadt a rajongók szava, mikor legutóbb mutatkozott a vörös szőnyegen férje mellett. A 60 éves szépség teljesen átalakult, csak úgy özönlöttek az új külsejét méltató kommentek.

Az egykori James Bond, a 70 éves Pierce Brosnan 23 éve él házasságban Keelyvel. Mint mindig, most is lenyűgözően festettek, mikor megjelentek a 2024-es Oscar Wilde-díj-átadón Santa Monicában. Az elegáns páros egymáshoz passzoló, tetőtől talpig fekete szetteket választott magának az eseményre.

Számtalan rajongót lenyűgözött, hogy mennyire fantasztikusan néznek ki mindketten, bókokkal árasztották el a házaspárt: “Természetesen öregszenek, és mindketten csodásan néznek ki. Jó nekik.” Megjegyezték: “Annyira jól mutatnak együtt. Szeretem, hogy ilyen régóta vannak együtt.”

Sok rajongó azt is kiszúrta, hogy Keely “mennyit fogyott”.

Valaki ezt írta: “Bármit is csinál, csak így tovább.” Másvalaki azon tűnődött: “Arra gondoltam, esetleg valamilyen betegség miatt fogyhatott ennyit. Akárhogy is, fantasztikusan néz ki!”

A pár 1994-ben ismerte meg egymást, 2001-ben házasodtak össze, és ők alkotják Hollywood egyik legstabilabb párosát. Két fiuk van, Dylan és Paris.

Keely, aki egykor modell és színésznő volt, televízióban és mozifilmekben is szerepelt, később tudósító lett. Platformjait a környezetvédelem és az állatok jogainak védelme érdekében használja fel.

Keely Shaye mindig lenyűgözően néz ki – mérettől függetlenül –, és híres férjével gyönyörű párt alkot.

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kapucíner fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét