Paul Walker fel akarta adni a színészkedést, hogy nevelje lányát, mivel nem volt hajlandó dadákat alkalmazni

0

Mindegy, hogy rajongója vagy az ikonikus Halálos iramban-filmeknek vagy sem, figyelemmel kíséred a sztárok életét vagy sem, a tragédia, ami Paul Walker életét követelte, mindenkit megrázott. Egy ilyen tehetséges színész elvesztése az iparágnak is hatalmas csapás volt.

Paul nagyszerű színész és hihetetlen apa volt, aki jobban szerette a lányát, Meadow-t, mint a karrierjét és az életét.

Paul Walkernek nem volt lehetősége a lánya mellett lenni életének korai szakaszában.

Meadow 1998-ban született. Paul és Meadow édesanyja, Rebecca Soteros között a kapcsolat nem volt olyan nagyszerű, a pár nem házasodott össze. Rebecca Hawaiira költözött, mielőtt Meadow megszületett. Paul a lánya teljes gyerekkora és tinédzser évei alatt nem volt mellette, és ez nagyon zavarta.

“Olyan sok évig kétségbeesett voltam a lányommal kapcsolatos szituáció miatt” – emlékezett vissza Paul.

Továbbra is próbálkozott, hogy a részese legyen.

Azon ritka alkalmakkor, amikor Paulnak lehetősége volt a lányával lenni, biztosra ment, hogy minőségi időt töltsenek együtt. “Minden egyes Meadow-val töltött pillanatból a legtöbbet akarta kihozni. Teljesen átadta magát” – mesélte a színész menedzsere, aki szemtanúja volt Paul azon vívódásának, ami a zsúfolt időbeosztású karrier és azon vágya miatt alakult ki, hogy jó apa akart lenni.

Paul és Meadow kempingezni jártak, létfontosságú volt számára, “hogy a lány megtapasztalja ezeket a dolgokat, és úgy nőjön fel, hogy ezeket csinálja”. Paul célja az volt, hogy megmutassa Meadow-nak a dolgok valódi oldalát, hogy “a természet az életének nélkülözhetetlen része legyen”.

Lánya érdekében fel akarta adni a karrierjét annak csúcspontján.

A tragikus baleset után Paul édesapja elmondta, hogy a fia kész volt feladni a hollywoodi karrierjét és a versenyautók iránti szenvedélyét azért, hogy életének következő éveit Meadow-nak szentelje. Édesapja szerint Paul hihetetlenül büszke volt a lányára, és “ott akart lenni mellette, ahogy felnő… Tulajdonképpen elcserélte volna a hollywoodi hírnevét egy csendes életre Meadow-val. Paul nem volt oda a hírnévért, a visszafogott életet preferálta.”

Paul néhány héttel azelőtt mondta el a terveit az édesapjának, hogy elhunyt, és sajnos nem volt ideje arra, hogy valóra váltsa az álmait.

Meadow nehezen dolgozta fel a veszteséget.

Meadow-t és az összes rokonukat sokkolta Paul halála. A barátai és a családja támogatták őt abban, hogy túljusson a veszteségen, de mindez nem volt könnyű. “Meadow megbirkózik a veszteséggel, de ez nem jelenti, hogy könnyű feldolgozni” – mondta az idősebb Paul Walker.

Mit gondolsz Paul Walker szándékáról, hogy otthagyta volna a karrierjét a család kedvéért?

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kapucíner fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét