Paris Hiltont kigúnyolták a kifutón történő vonulása miatt, egyesek azonban megdicsérték

0

A 42 éves Paris Hilton egy híres márkának modellkedett a Párizsi Divathéten. Szokványos Barbie stílusától eltérően teljesen fekete ruhát viselt, de nem ez volt az, amiről aztán később az emberek beszéltek. Sokkal inkább az, ahogyan végig vonult a kifutón.

Paris a Párizsi Divathéten lépett fel.

Paris a Mugler sztárokkal teli divatbemutatóján lépett fel. A díva tetőtől talpig feketébe volt öltözve, cipője és táskája is fekete volt. A haja kontyban hátrasimítva, sminkje pedig minimális volt, fekete szemceruzával vastagon hangsúlyozva a szemeit.

Vonulása beszédtéma lett.

Míg Paris a legnagyobb magabiztossággal haladt a kifutón, vonulása vegyes reakciókat váltott ki a nézőkből. A vonulásáról készült videó láttán sokan megjegyezték, mennyire furcsára sikeredett a járása.

Mások azonban kiálltak mellette, és inkább azt hangsúlyozták, milyen fantasztikus lábai vannak. “Lenyűgözött a formás lába” – jegyezte meg egy rajongó. “Azok a lábak?! Nem érdekel, milyen a járása, én is ilyen lábakat akarok” – írta másvalaki.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

British Vogue (@britishvogue) által megosztott bejegyzés

Parisnak mindig megvolt a sajátos járása.

Az évek során Parisnak szinte ismertetőjegyévé vált a járása. “Sajátos járása van. Ezt csinálja a ‘90-es évek óta, és soha nem is próbált úgy járni, mint egy kifutói modell, mert ő Paris Hilton” – mondta egy rajongója.

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kapucíner fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét