Paris Hilton elárulta, hogy már 8 éves kora óta ápolja a bőrét

0

Paris Hilton közismerten elkötelezett a szépség- és az arcápolás iránt. Sok sztárral ellentétben sosem használt botoxot, időtlen szépségét egy olyan bőrápolási rutinnak tulajdonítja, melyet 8 évesen kezdett el. Mindenáron kerüli a kozmetikai beavatkozásokat, és elhivatottan végzi saját rutinját már egészen kiskorától kezdve – ennek hatásai alapvetően hozzájárultak természetes szépségéhez.

Egészen kiskora óta szenvedélye a bőrápolás.

Paris bőrápolás iránti elhivatottsága már azelőtt megmutatkozott, mielőtt celeb vált volna belőle. 8 évesen kezdett bőrápoló termékeket használni édesanyja irányításával, aki megismertette őt a különböző szérumokkal és szemkörnyékápoló krémekkel. Hilton gyerekkora óta tartja szigorú bőrápolási rutinját, ennek nagy szerepe van a mindennapjaiban. Természetes szépségét is annak tulajdonítja, hogy rendkívül odafigyel bőrének ápolására.

Sosem használt botoxot.

Miközben a 20-as éveikben sok barátnője hívta segítségül a botoxot és a különböző feltöltéseket, Paris határozottan állítja, hogy neki sosem volt kozmetikai műtétje, és továbbra is elutasítja ezeket. Kifinomult bőrápolási rutint folytat, és kortalan kinézetét kizárólag ennek tulajdonítja.

Imádja a szépségkütyüket.

Bár megengedhetné magának a legdrágább szépségszalonokat, inkább abban talál örömet, ha saját maga foglalkozhat a bőrével. Átfogó, több lépésből álló rutint folytat, melyekhez nemcsak kozmetikumokat, de különböző szépségápolási eszközöket is felhasznál. Alaposan tisztítja az arcát, arcmaszkot használ, különösen szereti a LED fényterápiás maszkot, ami szerinte hatékonyabbá teszi a bőrápolási termékeket. A szépséghez való gyakorlati hozzáállása rávilágít arra, mennyire őszintén elhivatott a bőrápolási rutinja iránt.

A sminkelés mellett pihenni is hagyja a bőrét.

Ha nem viselsz sminket, a bőröd fellélegzik, hogy ellenállóbb legyen a külső tényezőkkel és a stresszel szemben is. A smink alatt a bőr elkezd több faggyút termelni, ami pattanásokhoz vezethet. A smink fokozza a bőr olajosságát, ennek hatására pedig eltömődhetnek a pórusok, és a bőr pattanásos lehet.

A smink elhagyása lehetővé teszi a bőr számára, hogy jobban alkalmazkodjon és üdébb legyen. Hilton elmondta, hogy amikor nem dolgozik, szeret természetes lenni, és nem visel sminket, hogy hagyja a bőrét pihenni.

Hisz abban, hogy a szépség belülről fakad.

Paris Hilton szerint a szépség titka, hogy belül jól érezzük magunkat. Hangsúlyozza, hogy mindegy, mennyi szépségápolási terméket használunk, a bőr állapota az egészségi állapotunkat tükrözi. Az öregedés jelei és a gyulladások gyakran kapcsolódnak a nem megfelelő táplálkozáshoz.

Hilton egészséges étrendet követ, és az orvosa által javasolt étrendkiegészítőket fogyasztja, mindennek köszönhetően pedig jobban érzi magát, mint valaha. A holisztikus szemléletet hangsúlyozza a szépség tekintetében.

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kapucíner fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét