Paris Hilton elárulta a szívszorító okot, amiért a béranyaságot választotta: “Sokáig eltemettem az igazságot.”

0

Paris Hilton őszintén vallott arról, miért döntött úgy, hogy béranya hordja ki a gyermekeit. A megható történet gyökerei a kamaszkorába nyúlnak vissza.

Paris Hilton úgy döntött, valaki más hordja ki két gyermekét, mert kamaszkorában rossz élményei voltak.

Egy interjúban elárulta, még mindig érzi a stresszt az utahi Provo Canyon iskolában töltött idő miatt. “Ha egy orvosi rendelőben vagyok és kapok egy oltást vagy bármit, szó szerint pánikroham tör rám és nem kapok levegőt. Tudtam, hogy ez nem lenne jó sem nekem, sem a babának. Olyasvalakiben fejlődni, aki ennyire szorong” – magyarázta.

2020-ban Paris elmesélte, hogy fizikai, érzelmi és állítólag beleegyezés nélküli nőgyógyászati vizsgálatokon esett át a Provo Canyon iskolában töltött közel 1 év alatt. Az iskola azt állította, ők ezt nem támogatták, és most egy új vállalat tulajdonában van, az új tulajdonosok pedig nem tudnak arról beszélni, hogy mi történt ott korábban vagy min mentek keresztül a diákok.

“Sokáig eltemettem az igazságot” – állapította meg Hilton.

Paris Hilton beszélt a terhességtől való félelméről. Egy interjúban megemlítette, hogy a “halál” és a “terhesség” két olyan dolog, melyektől a világon bárminél jobban fél. Ezt a félelmét a Provo Canyon iskolában szerzett élményeire vezeti vissza, ami miatt az orvosi eljárások gondolata és az orvosi rendelőben való tartózkodás is szorongást vált ki belőle.

Ezeken a rossz élményeken túl Hilton azt is hozzátette, hogy a munkája miatt nagyon elfoglalt, és a terhesség az esetleges mellékhatásai miatt rendkívül nagy kihívást jelentett volna. “Az időbeosztásom nem irányítható” – mondta, hangsúlyozva, hogy a napjai általában egy évre előre meg vannak tervezve. Hilton rámutatott, hogy pörgős életében megtalálni a megfelelő időpontot a terhességhez gyakorlatilag lehetetlen lett volna.

Miután titokban két gyermeke is született tavaly, Paris Hilton több szerepben is helytáll.

42 évesen ő a Hilton szállodalánc arca, megalapította a 11:11 médiavállalatot, csinálja az I am Paris című podcastot, szerepel a Paris in Love című realityben, dolgozik DJ-ként, ezenkívül popsztár is szeretne lenni, jövő évben megjelentet egy albumot.

Annak ellenére, hogy fia, Phoenix és lánya, London születése óta nem vett ki szabadságot, Hilton bevallotta, kicsit kezd megkönnyebbülni, mióta megérkezett a második gyermeke.

Az anyává válás nehézségei ellenére úgy érzi, most lett teljes az élete.

A két gyermek számára a tökéletes, de azért nyitva hagyja a lehetőségét egy újabb babának. Régen, mikor a barátai azt mondták: “Haza kell mennem a férjemhez és a gyerekekhez”, Paris azt gondolta: “Annyira bénák vagytok. Nem tudom elképzelni, hogy én ilyen legyek.”

Bevallja, azóta sokat változott, ő is egyike lett az “unalmas” embereknek, és nem is lehetne boldogabb. Másként nem is tudná elképzelni az életét.

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kapucíner fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét