Pamela Anderson smink nélkül vett részt egy fotózáson – többen kritizálták érte

1

Az 56 éves színésznő nemrég egy divatkampányban szerepelt. A fotókon különböző ruhákban látható, de ami a legérdekesebb a képeken, hogy nem visel sminket.

Fotósorozat a Proenza Schouler számára.

A luxusmárka 2024-es tavaszi kollekcióját Anderson smink nélküli, üde arccal mutatta be. Még azt is hagyta, hogy a szeplői kerüljenek a középpontba. Miközben elegáns ruhákat viselt, tiszta, friss arca további egyediséget kölcsönzött a divatfotóknak.

A Proenza Schouler fotósa nem mulasztotta el a lehetőséget, hogy egészen közeli képeket is készítsen a színésznőről, köztük egy piros ruhában, utalva a Baywatch-ra. Pamela hullámokat kavart a divatvilágban, mikor a Pandora ékszerek arca lett és mikor smink nélkül jelent meg a Párizsi Divathéten.

Út a smink nélküliséghez.

A smink nélküliség Anderson számára nem tudatos elképzelés volt. Miután februárban szerepelt a WWD magazin digitális számának címlapján, úgy döntött, folytatni fogja ezt a trendet. Nem azért döntött így, hogy felhívja magára a figyelmet, hanem hogy kiemelje a ruhák szépségét.

Anderson elmesélte, hogy a smink nélküliség szabadságérzetet és megkönnyebbülést adott neki. A 2023-ban meghozott elhatározása nem arról szólt, hogy megfeleljen a szépségszabványoknak, hanem arról, hogy hű legyen önmagához, és élvezze az élet újszerű perspektíváit.

Időtlen ikon és inspiráció.

Anderson elköteleződése a smink nélküli megjelenés iránt akaratlanul is visszaterelte őt a reflektorfénybe. Kezdeti vonakodása ellenére a színésznő ismét a szépség és a divat megtestesítőjévé vált, újra megszilárdítva ikonikus státuszát.

A rajongóktól áradtak a dicséretek Pamela felé, amiért szembement az elvárásokkal: “Igazi rocksztár. Milyen életet élt! Most újra feltalálta önmagát! Csodálatra méltó” – kommentelte egy rajongója. “Még mindig csinos. Mindig a rajongója voltam, és az is leszek” – tette hozzá másvalaki.

Egyesek szerint ez a stílus nem illik hozzá.

Többen nem voltak elvarázsolva Pamela fotóitól: “Sajnálom, de nem ugyanúgy néz ki. Szüksége van még valamire! Mikor idősebb vagy, akkor már kell egy kis valami” – kommentelte egy rajongó. “Ez szomorú… Jó 10 évvel idősebb vagyok, de nem sminkelek durván. Pam, némi smink neked is kellett volna” – fűzte hozzá egy másik kommentelő.

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kapucíner fordításában.

1 hozzászólás

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét