Paloma Elsesser nyerte az Év Modellje-díjat 2023-ban

0

Az elmúlt években a divatipar nagy lépéseket tett afelé, hogy befogadóbbá váljon, habár egyesek vitatkoznak azzal, hogy valóban helye van-e a változásoknak. Egyre több modellt láthatunk a kifutókon és a magazinok címlapjain különböző jellemzőkkel, testalkatokkal és háttérrel. Közülük az egyik a sikeres plus size modell, Paloma Elsesser, aki nemrég óriási dolgot ért el: ő lett az Év Modellje-díj nyertese 2023-ban.

A tekintélyes British Fashion Awards választotta meg 2023-ban az Év Modelljének.

A 31 éves amerikai plus size modell, Paloma Elsesser lett 2023-ban az Év Modellje-díj nyertese a British Fashion Awards döntése alapján. A korábbi győztesek között olyan neveket találunk, mint Bella Hadid, Adut Akech és Kaia Gerber.

Nem ez az első alkalom, hogy Paloma díjat nyert.

2020-ban Paloma Elsesser lett az év női modellje a Models.com szerint, megszilárdítva ezzel a pozícióját a divatvilág 50 legkeresettebb arca között. 3 évvel később ismét erősítette hírnevét, mikor a rangos Fashion Awardson neki ítélték az Év Modellje címet.

Elsesser egyike azon számos modellnek, akiknek célja, hogy befogadóbbá tegyék a divatipart.

“Az én szépségem megkérdőjelezi a divat alapvető szabályait – mondta Elsesser egy interjúban. – Bár szép emberként számos kiváltságot élvezek szerte a világon, a szépségemet a divatiparban mindig el kell ismertetni. Van már pozitív fejlődés természetesen, de azért bőven van még mit tenni.” A sikeres modell azt szeretné, ha úgy válna ismertté, mint az a modell, aki “elgondolkodtatja az embereket”.

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kapucíner fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét