Ő az első plus size győztese a Miss Universe Nepál versenynek

0

A szépségversenyek világa a csillogásról és a győzelemről szól, ahol sok kecses és elegáns versenyző méretteti meg magát. A 2023-as Miss Universe Nepál azonban szakított a tipikus szépségkonvenciókkal, mikor a plus size méretű Jane Dipika Garrettet választották meg a rangos díj nyertesének.

A testpozitivitás hirdetője.

Jane Dipika Garrett egyike volt a Miss Universe Nepál címért induló versenyzőknek. Elkötelezett testpozitivista, aki folyamatosan felhívja a figyelmet a nők körében a mentális egészségre a közösségi oldalain. Az ő győzelme volt az első alkalom, hogy egy plus size versenyző megnyert egy országos szépségversenyt.

Jane amerikai-nepáli származású, aki gyakran használja a közösségi médiát a plus size testalkat elfogadtatására és a női szépségideálok megváltoztatására. “Hiszem, hogy nem csak egyetlen féle szépség létezik, hanem minden nő gyönyörű pont úgy, ahogyan van.” Instagramján folyamatosan inspirál másokat, hogy örüljenek a testüknek, és legyenek magabiztosak.

Küldetése a gömbölyded nők képviselete.

“Molett és olyan nőként, aki bizonyos szépségideáloknak nem felel meg, most azért vagyok itt, hogy képviseljem azokat a nőket, aki molettek, akik súlyproblémákkal küzdenek, vagy éppen hormonális problémákkal – mondta Jane. – Minden nő rendelkezik egyedi és veleszületett szépséggel!” Története inspirációt jelent mindannyiunk számára, hogy elfogadjuk és szeressük valódi énünket.

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kapucíner fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét