“Nincs más választásom” – csattant fel Sarah Jessica Parker a korára tett megjegyzésekre reagálva

0

A Szex és New York sztárjának elege lett a koráról szóló kommentekből, a frusztrációját pedig teljes mértékben át tudjuk érezni. Miután már több mint 2 évtizede bántják a külseje miatt, Sarah Jessica Parker végül visszavágott, és csak dicséretet érdemel ezért. Egy egyszerű vallomást tett, ami meglepő ugyan, de annál inkább csodálatra méltó.

A külseje mindig is beszédtéma volt.

Ahogy a Szex és New York egyre népszerűbb lett, Sarah Jessica Parker divatikonná vált, a siker azonban mindig durva kritikákkal jár együtt.

Sarah a külseje miatt kapott gúnyos megjegyzéseket. Nem átlagos szépsége viccelődések tárgya lett egyesek számára, miközben mások a divatikon státusza miatt dicsérték. Ettől függetlenül Sarah mindvégig ragyogott a Szex és New Yorkban, ahogyan teszi azt napjainkban is.

Megunta, hogy a kora miatt kritizálják.

Parkernek mindig is volt elég méltósága ahhoz, hogy ne reagálja le a kellemetlen megjegyzéseket a szépségével kapcsolatban. Miközben visszatért az És egyszer csak… című sorozattal a Szex és New York folytatásaként, kolléganőivel együtt óriási figyelmet kapott, elsősorban a kora miatt. Az 58 éves színésznő természetes módon öregedett, amióta a sorozat véget ért, ezért a visszatérésével borítékolni lehetett, hogy felkavarja az állóvizet.

Parker egy interjúban mesélte el, hogy sokkolta a korával kapcsolatos megjegyzések özöne a közösségi médiában. Az emberek hirtelen csak az őszülő hajáról és a ráncairól beszéltek, ez pedig már neki is sok volt. “Tudom, hogy nézek ki. Nincs más választásom. Mit csináljak vele? Állítsam meg az öregedést? Tűnjek el?” Sarah azt is hangsúlyozta, hogy egy férfival ilyesmi soha nem történne meg.

Bevallotta, hogy néhány dolgon változtatna.

Annak ellenére, hogy szót emelt a kritikák ellen, Parker továbbra is objektív a kinézetét illetően. Elárulta, hogyan látja magát. Az ikonikus színésznő egyszer bevallotta, hogy azt kívánja, bárcsak tett volna valamit az öregedés ellen egy évtizeddel ezelőtt vagy még korábban. “Tudod, az arcfelvarrásról már lecsúsztam. Arról a régimódiról, amit olyan 44 éves kor körül kell megcsináltatni.”

De Sarah botoxot sem használt, helyette inkább rendszeresen járt bőrgyógyászhoz. Most sem ítél el senkit, aki drasztikus plasztikai beavatkozásoknak veti alá magát, hiszen manapság a külső óriási figyelmet kap.

Ezt teszi, hogy továbbra is ragyogó maradjon.

A bőrgyógyásszal való szoros kapcsolatán kívül Sarah Jessica Parker szigorú bőrápolási rutint tart. Reggel jade rollert használ, ami csökkenti a puffadást és felébreszti a bőrt. Aztán hidratálja a bőrét, hiszen ez a szép bőr egyik titka. Meg fogsz lepődni, de Sarah szinte alig visel sminket, csak akkor teszi, ha feltétlenül szükség van rá.

Ezenkívül egészségesen táplálkozik és vitaminokat szed, de bevallja, neki sincs olyan eszköz a kezében, amitől tökéletesen nézhetne ki. Nem bonyolítja túl a dolgot, pontosan azt teszi, amire szüksége van.

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kapucíner fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét