Nicole Kidman merészen kivágott ruhája heves vitákat váltott ki

0

Nicole Kidman már több mint 40 éve van reflektorfényben, így a sok dicséret mellett rengeteg kritikát is kapott már. Öltözködése rendszeresen témát szolgáltat, és egyik legutóbbi ruhaválasztása sem maradt visszhang nélkül. Egyesek dicsérték merészségét, mások viszont rossz véleménnyel voltak róla.

Nicole Kidman legutóbbi, Expats című minisorozatát nemrég mutatták be New Yorkban. A különleges alkalomra a színésznő egy klasszikus, fekete szatén ruhát választott, ám volt benne egy csavar: a ruha a hátát és az oldalát is szabadon hagyta. Az Atelier Versace által tervezett ruha a combján is magasan fel volt vágva, hozzá pedig egy fekete magassarkút viselt.

A kiegészítőkben visszafogott volt, gyémánt fülbevalót, karkötőt és kövekkel kirakott órát viselt.

Kidman ruhája nagyon megosztotta a véleményeket. Az emberek többségének elnyerte a tetszését, sokan írták: “Imádom, lenyűgözően néz ki!” és “Csodásan fest! Az a sok korát kritizáló komment… Szégyelljétek magatokat! Fantasztikus vagy Nicole! Minden életkorban!” Mások viszont nem voltak lenyűgözve a választásától.

Egyesek szerint: “Ő egy gyönyörű nő, de ez a ruha túl fiatalos neki.” Mások szerint az ilyen erősen kivágott ruhák már divatjamúltak. Valaki megjegyezte: “A látható csontok és implantátumok sajnos nem működnek. Hagyjuk, hogy a természet tegye a dolgát, és állítsuk példaként a generációknak azt, hogy egy idősödő nő is jól érezheti magát a bőrében.”

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kapucíner fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét