Nicole Kidman fotói nagy port kavartak, mert sokak szerint nem illenek egy 56 éves nőhöz

0

Ha hibátlannak kell látszani a kamera előtt, ezt kevesen képesek olyan méltósággal és eleganciával véghez vinni, mint Nicole Kidman. Az 56 éves színésznő nemrég az egyik legmerészebb fotózásán vett részt. Rajongói dicsérték, mások viszont rosszallóan nézték a képeket.

A színésznő fotói az Elle magazin 2024 áprilisi számában jelentek meg. A képeken olyan pózokban látható, melyek erejét és magabiztosságát mutatják.

Kidman megmutatta kidolgozott testét és tónusos izomzatát a fekete, vagány ruhákban. Haját teljesen hátrasimították, hogy még drámaibb hatást érjenek el, a kinézetét pedig sötét tónusú sminkkel tették teljessé.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Nicole Kidman (@nicolekidman) által megosztott bejegyzés


A fotósorozathoz készült interjúban Nicole kifejezte örömét életének jelenlegi fázisával kapcsolatban, hangsúlyozva, milyen teljességet érez a párkapcsolatának köszönhetően.

“Teljes életem van olyan emberekkel, akiket szeretek. Nevelem a lányaimat. Feleség vagyok, legjobb barát vagyok. Testvér vagyok, nagynéni vagyok. Nagyon mély kapcsolatom van az emberekkel.”

A fotók gyorsan bejárták az internetet. Rengetegen dicsérték Nicole természetes szépségét és tagadhatatlan vonzerejét. Miután posztolta őket Instagramon, villámgyorsan összegyűjtött 100.000 lájkot. A rajongók azt írták: “Mindig lenyűgöző.” Nicole kinézetére az “ikonikus” és “fenomenális” jelzőket is használták.

A képek azonban megosztóak voltak a vélemények szempontjából, ugyanis sokak szerint nem felelnek meg a színésznő életkorának. Valaki ezt írta kommentben: “Annyira megszállottan üldözi a fiatalságát. Csak légy önmagad. Nagyon sok mindent elértél a pályádon. Miért nem lassítasz és neveled a lányaidat?”

Másvalaki azt írta: “A 20-as éveiben nem csinálta volna meg ezt a fotósorozatot.” Valaki hozzátette: “Elszántan akarja bizonyítani, hogy még mindig rendben van, mivel közeleg a 60. születésnapja.”

Nicole Kidman önbizalma és kisugárzása vitathatatlan. A sztár nem ritkán kap kritikákat az öltözködése miatt, mégis kecsesen navigál a divat terén, még inkább kivívva a rajongók csodálatát.

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kapucíner fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét