Monica Bellucci (59) és Tim Burton (65) kapcsolata bizonyítja, hogy bármely életkorban meg lehet találni a szerelmet

0

A 65 éves filmrendező és forgatókönyvíró, Tim Burton és az 59 éves színésznő, Monica Bellucci 2023 februárjában kezdtek alapot szolgáltatni a pletykáknak kettejük viszonyáról. Az első vörös szőnyeges megjelenésük egy párként felkeltette a rajongók érdeklődését, sokan észrevették, hogy Tim Burton “mennyire szerelmes”. A történetük bizonyítja, hogy sosem lehet késő ahhoz, hogy megtaláljuk a szerelmet.

18 évvel ezelőtt találkoztak először.

2006-ban a Cannes-i Filmfesztiválon találkoztak először, majd 2022-ben egy másik filmfesztiválon újból összefutottak Lyonban. Bellucci, a fesztivál tiszteletbeli vendége a színpadra lépett, hogy átadja Burtonnek a rangos életmű díjat.

A pletykák arról, hogy ők ketten randiznak egymással, 2023 februárjában keltek szárnyra. Fotók készültek róluk, amint kéz a kézben sétálnak és csókokat váltanak Valentin-napon. Azt pletykálták, hogy az első nyilvános megjelenésüket megelőzően titokban már 4 hónapja együtt voltak.

Tim és Monica boldogok, hogy együtt lehetnek és együtt dolgozhatnak.

Több hónapnyi spekulációt követően júniusban Bellucci végre felvállalta a kapcsolatukat. Őszintén beszélt arról, mennyire boldog, hogy Timmel az útjaik keresztezték egymást.

“Mit is mondhatnék… Először is örülök, hogy találkoztam ezzel a férfival – mondta a színésznő. – Ez egyike azon találkozásoknak, melyek ritkán fordulnak elő az életben… Ismerem és szeretem a férfit, és most találkozni fogok a rendezővel is, amivel egy új kaland kezdődik.”

Miközben együtt voltak Londonban, a pár együtt dolgozott a Beetlejuice 2 című filmen, Burton az 1988-as horror-vígjátéknak a régen várt folytatását rendezte.

“Szeretem Timet – folytatta Bellucci. – És nagyon tisztelem Tim Burtont.”

Mindkettőjüknek voltak hosszú kapcsolatai a múltban.

Bellucci előtt Burtonnek hosszú románca volt a színésznő Helena Bonham-Carterrel. 13 éven át voltak együtt, mielőtt 2014-ben szakítottak. Két fiuk született, Billy Raymond és Nell.

Bellucci kétszer volt férjnél. Első házasságát az olasz fotóssal, Claudio Carlos Bassoval kötötte 20 évesen, de 6 hónap múlva el is váltak. Később a francia színész, Vincent Cassel felesége lett 1999-ben, tőle 2013-ban vált el. Két lányuk van, Deva és Leonie.

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kapucíner fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét