Mondd el, milyen formájú a szemöldököd, és kitaláljuk, milyen ember vagy

0
1993

Ha a szem a lélek tükre, akkor a szemöldök a tükör kerete. És sokat elárulhat a tulajdonságaidról is.

Rajta, tesztelt le ezt a fiziognómiai elméletet saját magadon (vagy a körülötted lévőkön) most azonnal.

Átlagos szemöldök

Az átlagos vastagságú és egymástól átlagos távolságra lévő szemöldök a hagyományos értékek és a jellembeli feddhetetlenség iránti elköteleződést sejtetik. Ezzel egy időben nem vagy hajlamos a túldramatizálásra – és ez egy olyan dolog, ami miatt mások élvezik a társaságodat.

Extra hosszú szemöldök

A hosszú szemöldökkel büszkélkedő emberek gyakorlatilag bármilyen stresszt kibírnak és nagyon szociálisak. Lendületes vagy, aki kifogyhatatlan belső erőforrásokkal rendelkezik és széles az érdeklődési köre. Egyedül szoktad megoldani a problémáidat, ritkán osztod meg azokat másokkal.

Rövid szemöldök

Nagyon figyelsz a részletekre, és megszoktad, hogy megállod a helyed. Nem szereted mások panaszkodását hallgatni, mert néha te is nehezen küzdesz meg az élet kihívásaival. De nincs az a hegy, ami túl magas lenne neked, ez az egy biztos.

Vastag szemöldök

Teljesen biztos vagy a belső erősségeidben és a vonzerődben. Az emberek szeretik, hogy könnyen megküzdesz a konfliktusokkal. Ha egyszer kitűztél egy fontos célt, megállíthatatlan vagy. Nem igazán érdekel, hogy mások mit gondolnak rólad, sokkal jobban foglalkoztat, hogy teljes egészében élhesd a saját életedet. Az olyan embereket, mint amilyen te is vagy, jogosan hívják “szabad lelkeknek”.

Vékony szemöldök

A nagyon vékony szemöldök veleszületett kifinomultságról árulkodik. A konfliktusok nem szerepelnek a számodra fontos dolgok között, és sikerül okosan elkerülnöd őket. Mit lehetne még elmondani? Nagyszerű hallgatóság vagy és jószívű.

Magas ívű szemöldök

Azok, akiknek magasan ívelt szemöldökük van, nagy valószínűséggel érzékenyek és választékosan kommunikálnak. Az első találkozáskor az embereknek gyakran téves benyomásuk keletkezik rólad, egocentrikusnak és arrogánsnak találnak. De az az igazság, hogy nem nyílsz meg teljesen olyasvalakinek, aki még nem nyerte el a bizalmadat. És ami a jellemvonásokat illeti, a maximalizmus és az önkritika mindig is a legközelebbi társaid voltak, igaz?

Alacsony ívű szemöldök

Az, akinek alacsonyan ívelt szemöldöke van, biztosan olyan ember, akiben bármilyen helyzetben meg lehet bízni. Megnyerő vagy és képes komoly, hosszú távú kapcsolatokat felépíteni.

Szögletes szemöldök

Az éles, szögletes szemöldökforma dinamikus személyiségre utal: tehetséges vagy a helyzetek gyors elemzésében és a fénysebességű döntéshozatalban. Az ilyen szintű spontaneitás néha nem várt eredményekhez vezet, de megvannak az előnyei is: az emberek soha nem unatkoznak a társaságodban. Egy igazi vezető vagy, tudsz inspirálni másokat, és nem félsz felelősséget vállalni.

Kerek szemöldök

Az ilyen szemöldök vitathatatlanul a kedvesség és a figyelmesség jele. Soha nem vagy közömbös mások problémáit illetően, és mindig készen állsz segíteni a bajban.

Szinte egyenes szemöldök

A hangsúlyos ív nélküli szemöldök analitikus beállítottságról és a racionális gondolkodás hajlamáról árulkodik. “Mérj kétszer, vágj egyszer!” Ez a mondás írja le a legjobban az életszemléletedet. Mindazonáltal nem félsz nevén nevezni a dolgokat, és hangot adni olyan kényelmetlen igazságoknak, amit mások inkább kikerülnek.

“Átlós” szemöldök

Minél meredekebb a dőlésszög, annál erősebbek az érzelmek és a vágyak, amik a lelkedben forronganak. Maradandó benyomást gyakorolsz mindenkire, akivel találkozol. Az olyan emberek, mint te, pontosan tudják, hogy mit akarnak az élettől, és mindig megtalálják a legrövidebb utat a sikerhez.

Szinte láthatatlan szemöldök

Egy nagyon ritka eset: világos színű és ritka a szemöldököd, az alakját pedig nem lehet könnyen meghatározni. Ez a bizonytalanság jele. Hajlamos vagy kételkedni a saját jellemedben és képességeidben, ami következésképp félénkséget szül. Egyértelműen nem szenvedsz a túlzott öntudatosságtól és agressziótól. Azt tanácsoljuk, hogy azonnal ints búcsút az önbizalomhiánynak, és tárd szét a szárnyaidat az új sikerek felé.

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kapucíner fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét