Mivel foglalkozik és hogyan néz ki manapság ennek a 15 híres embernek a gyermeke

0

Sok nagyszerű ember, mint például Bill Gates, Stephen King vagy Miuccia Prada valódi legenda és dollármilliárdos. Többen közülük már időben felkészítik a gyerekeiket arra, hogy majd átvegyék a helyüket. Vannak, akik most kezdenek el járni szüleik nyomdokaiban, míg mások már híres emberek lettek.

15 híres ember gyermekét mutatjuk be, akikről azt is megtudhatod, mivel foglalkoznak ma.

1. Finty Williams

Judi Dench egyetlen gyermeke, akinek édesapja a már elhunyt színész, Michael Williams. Finty nemcsak édesanyja szépségét örökölte, de ugyanazt a karriert is választotta, színésznő lett. Animációs sorozatokhoz és hangoskönyvekhez is kölcsönzi a hangját.

2. Deacon Phillippe

A Doktor Szöszi sztárjának, Reese Witherspoonnak és Ryan Philippe-nek a fia Deacon Phillippe. A színésznő Instagram-oldalán mutatta be a nagyközönségnek fia első albumát. “Mikor a fiadnak megjelenik az első albuma, akkor táncolnod kell!” – írta a kép mellé.

3. Eve Jobs

Az Apple alapítójának, Steve Jobsnak és az ő második feleségének, Laurene Powellnek a lánya a 24 éves Eve Jobs. Jelenleg a Stanford Egyetemen tanul, ahova édesanyja is járt és ahol szülei megismerkedtek. Nemrégiben kezdte modellkarrierjét, és a Glossier kozmetikai márka arca lett.

4. Jennifer Katharine Gates

A híres üzletember, Bill Gates és felesége, Melinda legidősebb lánya a 26 éves Jennifer. Ő nem az üzleti világot választotta, mint apja. 2018-ban szerzett orvosi diplomát a Stanfordon, jelenleg is tanul, mert gyermekorvos vagy háziorvos szeretne lenni.

5. Lorenzo Bertelli

Ő a legendás olasz divattervező, Miuccia Prada 34 éves fia, akinek édesapja Patrizio Bertelli. Lorenzo híres autóversenyző volt.

Azonban felhagyott a versenyzéssel és a Pradának kezdett dolgozni. 2017-ben ő lett a hatalmas vállalat marketing- és kommunikációs igazgatója.

6. Leni Olumi Klum

A híres modell, Heidi Klum és az olasz üzletember, Flavio Briatore 18 éves lánya. Szülei még a megszületése előtt szakítottak, apja egyáltalán nem vesz részt Leni életében. De az énekes, Seal, akivel Heidi együtt volt, apja helyett apja volt a lánynak.

Leni mindig is modell szeretett volna lenni, de édesanyja nem engedte, hogy túl fiatalon kipróbálja magát ebben a szakmában. Mikor 16 éves lett, elindíthatta saját Instagram-oldalát, és a Vogue címlapján is szerepelt.

7. Joseph Hillstrom King

A legendás író, Stephen King és felesége, a szintén író Tabitha fia. Joe Hill néven vált híressé, mivel nem szerette volna, ha ismert apjához kapcsolják a nevét.

Első regénye 2007-ben jelent meg, ezt még további 3 könyv követte, de képregénysorozatot is írt 2008-2013 között. Munkájáért már több díjjal is jutalmazták.

8. Sofia Richie

A híres popénekes, Lionel Richie legfiatalabb lánya, aki az énekes második feleségétől, Diane Alexandertől született. A 24 éves Sofia már most híres a divat és a bloggerek világában. Sok márkát reklámoz, köztük a Chanelt, a Tommy Hilfigert és Michael Korst. Már most 6,5 millió követője van Instagramon.

Bár elsősorban modellként tett szert hírnévre, Sofiát mindig is érdekelte a zene. Már 5 éves korában énekelt, 7 évesen zongorázott, kamaszként pedig együtt játszott Joel Maddennel. De úgy döntött, feladja zenei karrierjét, mert nem bírta az édesapja hírneve miatt ránehezedő nyomást.

9. Willow Camille Reign Smith

Will Smith és Jada Pinkett Smith 21 éves lánya, akinek testvéréhez, Jadenhez hasonlóan zenei karrierje van. Már 4 nagylemeze jelent meg.

2007-ben debütált színészként a Legenda vagyok című filmben, amelyben édesapjával játszott együtt. Később szerepelt a Kit Kittredge című filmben, valamint a hangját kölcsönözte egy animációs filmhez.

Édesanyjával és nagyanyjával együtt csináltak egy show-műsort is Red Table Talk címmel, ahol különböző témákról fejtették ki a véleményüket. Megpróbálták jobban megérteni egymást és áthidalni a köztük lévő generációs szakadékot.

10. Catherine Lucy Hawking

Az angol fizikus, Steven Hawking és az író Jane Wilde Hawking 52 éves lánya, aki újságíróként épített karriert. Írt a Daily Mailnek, a The Timesnak, a Telegraphnak és a Guardiannek is.

A cikkek mellett regények és gyerekkönyvek írásával is foglalkozik. Ezenkívül ő a vagyonkezelője egy autizmus kutatásával foglalkozó alapítványnak és alelnöke egy olyan szervezetnek, ami a fogyatékkal élő embereknek segít megtalálni a bennük rejlő potenciált.

11. Jakob Luke Dylan

A legendás zenész, Bob Dylan és a modell Sara Dylan 52 éves fia. Jakob a The Wallflowers nevű zenekar feje, de szólóénekesként is tevékenykedik. 2 Grammy-díj tulajdonosa, 2010-ben pedig szólóalbuma a 12. helyezést érte el a Billboard 200-as listáján.

2018-ban az Echo in the Canyon című dokumentumfilmben szerepelt.

12. Mickey Sumner

Sting és Trudie Styler 38 éves lánya. Mickey nem zenész lett, mint édesapja, hanem édesanyjához hasonlóan a színészi pályát választotta.

Szerepelt a Frances Ha, a CBGB, a Low Winter Sun és a Snowpiercer – A túlélők viadala című filmekben. Többnyire mellékszerepeket játszik.

13. Jake Hoffman

Dustin Hoffman és felesége, Lisa Hoffman 41 éves fia, aki apjához hasonlóan a mozi világában találta meg saját magát, főként a rendezés érdekli. 2003-ban fejezte be tanulmányait egy filmes iskolában. Azóta videóklipeket forgatott és forgatókönyveket írt rövidfilmekhez. Rendezőként első munkája az Asthma című film volt 2014-ben.

Színészként azonban Jake jóval ismertebb. Ő alakította Steve-et A Wall Street farkasa című filmben, de édesapjával együtt szerepelt a Befutó című sorozatban is, amelyben nem apát és fiút, hanem nagyapát és unokát alakítottak. 2019-ben Az ír című filmben is láthattuk.

14. Bee Shaffer

Az amerikai Vogue főszerkesztőjének, Anna Wintournak és az ő első férjének, David Shaffernek a 35 éves lánya. Diplomáját a Columbia Egyetemen szerezte, karrierje kezdetén cikkek írásával is foglalkozott, de édesanyjával ellentétben őt egyáltalán nem foglalkoztatja a divat.

Később egy show-műsornak volt a producere. Jelenleg az Ambassador Theatre Groupnál dolgozik, valamint továbbra is tevékenykedik producerként.

2018-ban hozzáment az olasz rendezőhöz, Francesco Carrozzinihez, Franca Sozzaninak, az olasz Vogue szerkesztőjének a fiához. Két esküvői ceremóniát is tartottak, az egyiket New Yorkban, a másikat Francesco szülővárosában, Portofinóban.

15. Gabriel-Kane Day-Lewis

Ő Sir Daniel Day-Lewisnak a fia, az egyetlen olyan színésznek, aki 3 alkalommal is elnyerte a legjobb férfi főszereplőnek járó Oscar-díjat. Édesanyja a francia énekesnő és színésznő, Isabelle Adjani. A 27 éves Gabrielt nem vonzza a színészet, inkább a zenét választotta. Nemcsak énekel és ír, de zongorázik és gitározik is.

Gabriel modellkedni is szokott. 2015-ben Julianne Moore-ral láthattuk a Chanel bemutatóján. Modellszerződése van az IMG ügynökséggel.

Gabriel folyékonyan beszél angolul és franciául, köszönhetően a különböző országból származó szüleinek.

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kapucíner fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét