Miley Cyrus megszakította a kapcsolatot az édesapjával, mert egy jóval fiatalabb nőt jegyzett el

0

Miley Cyrus megszakította a kapcsolatot édesapjával annak eljegyzése után. A 62 éves Billy Ray Cyrus egy, a 30-as évei közepén járó nőnek tette fel a kérdést, ez pedig megdöbbentette a rajongókat. Miley reakciója erre a váratlan fordulatra még tovább rontott apa és lánya kapcsolatán.

Miley szülei elváltak.

Miley Cyrus anyukája, Tish közel 30 év házasság és 5 közös gyermekük felnevelése után döntött úgy, hogy elválik Billytől. Miley és Billy azóta nem beszélnek egymással, hogy a házaspár szétment. Állítólag kibékíthetetlen ellentétek vezettek a váláshoz.

Tish megtalálta a lelki társát.

Miley édesanyját eljegyezte Dominic Purcell, akivel 2022 novembere óta vannak együtt. Közösség oldalaikon bátran mutatják meg szerelmüket. Dominicnek 4 gyermeke van előző házasságából. Tish és Dominic kapcsolata hamar komolyra fordult, és úgy látszik, mellette végre megtalálta a boldogságot.

Billy Ray is megtalálta a szerelmet.

A 61 éves férfi gyorsan magához tért, és kapcsolatot kezdett egy jóval fiatalabb ausztrál énekesnővel, Firerose-zal. Bár a nő életkorát pontosan nem tudni, valószínűleg a 30-as évei közepén jár. A pár hivatalosan is eljegyezte egymást.

Miley sokkot kapott és ledöbbent.

Miley megdöbbent, mikor értesült Billy Ray és Firerose kapcsolatáról. Most, hogy a férfi egy lépéssel tovább ment és gyűrűt húzott a nő ujjára, Miley még nagyobbat csalódott. Nem hajlandó szóba állni édesapjával.

Miley nem akarja, hogy apja a feleségére szórja el a pénzt.

Miley szinte sokkot kapott attól, hogy apja mennyi pénzt költ ékszerekre, dizájner ruhákra, luxus spa kezelésekre, és még házakat is vett Firerose-nak. Egy forrás szerint: “Szeretik, de nehéz nekik végignézni, ahogy ilyen felelőtlenül viselkedik és szó szerint vagyonokat költ erre a lányra.”

Miley Cyrus édesanyja, Tish azzal került címlapokra, hogy eljegyezte A szökés című sorozat sztárja. A bejelentés meglepte a rajongókat.

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kapucíner fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét