“Mikor fogom magam öregnek érezni?” – Cher egy bizarr születésnapi tweetben utasítja vissza 77. születésnapját

0

Úgy tűnik, Cher legnagyobb születésnapi kívánsága, hogy visszaforgathassa az időt. Nehéz elhinni, hogy a legendás énekesnő a 80-hoz közelít, és ezt számára sem könnyű elfogadni. Szerencsére rajongói a megmentésére siettek, és emlékeztették rá, milyen különleges az ő nagy napja.

Cher Twitteren írt 77. születésnapja alkalmából.

Cher május 20-án töltötte be 77. életévét, és úgy tűnt, kissé összezavarodott saját korával kapcsolatban. Úgy döntött, hogy a közösségi oldalán fejezi ki érzéseit. Ezt tweetelte: “Oké, valaki légyszi mondja meg, mikor fogom magam öregnek érezni. Ez botrányos. Hallom ezeket a számokat, de őszintén nem értem őket.”

Be kell vallanunk, mi is így vagyunk ezzel. Nézve őt sosem tudnánk megmondani a valódi korát. Ezután újra megpróbálta értelmezni a számokat: “Mi a baj a #-tel? Diszlexiás vagyok és a # nehéz nekem.”

Végül igazi istennő módjára Cher egy mondattal fejezte be különös tweetjét: “Mennem kell edzeni.” Ez magyarázatot ad arra, hogyan lehet még mindig ilyen remek formában és áraszt magából fiatalos energiát, akárhányszor látjuk.

Rajongói elárasztották szeretettel és támogatással.

Nem meglepő, hogy Cher rajongótábora támogatja őt a születésnapján is, és emlékezteti arra, hogy az életkor egy lelkiállapot:

  • Az életkor egy szám. Mikor kitárod a szíved (ahogy én tudom, te ezt teszed), kevésbé öregszel. A léleknek nincs kora. © lovedotit / Twitter
  • Időtlen vagy és örök! Szeretünk, gyönyörű Cher! © RansomAshley / Twitter
  • Kortalan vagy és időtlen, Királynőnk! Kápráztass el minket az egyediségeddel, a tehetségeddel, az erőddel és a karizmáddal! Szeretünk! A legboldogabb születésnapot neked! © acwiiquared / Twitter
  • Királynő. A kor egy lelkiállapot. © Nicole1515 / Twitter

Újra szingli.

Néhány héttel a születésnapja előtt Cher újra egyedülálló lett, bejelentették, hogy szakítottak barátjával, a 37 éves Alexander Edwardsszal. A pár 2022 szeptemberében ismerkedett meg, és egy ideig úgy tűnt, megtalálták egymás mellett a boldogságot.

Érdekes módon közvetlenül a szakítás előtt Cher kezén egy hatalmas gyémánt gyűrű volt látható, ami elindította a pletykákat egy esetleges eljegyzésről. Reméljük, Cher hamarosan megtalálja a boldogságot, hiszen bármelyik férfi jól járhatna vele.

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kapucíner fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét