Miért nem vesz Matthew McConaughey drága ajándékokat a feleségének

0

Amikor két sztár randizni kezd, mindig érdekes megfigyelni, hogyan viselkednek, mikor nem a kamerák előtt alakítják az egyik szerepüket. Matthew McConaughey és felesége, Camila Alves esetében sincs ez másként. McConaughey annyi gyengédséggel és törődéssel veszi körbe feleségét, hogy megérdemelné a világ a legjobb férje címet is – annak ellenére, hogy sosem vesz neki drága ajándékokat.

Történetük a lehető legromantikusabb.

McConaughey és Alves 2006 óta alkotnak egy párt, és már 10 éve házasok. A színésznek azonban nem volt egyszerű Alvest levenni a lábáról. Amikor találkoztak és közös barátokkal töltötték az időt, Matthew háromszor is megpróbálta elhívni Camilát randizni, de valamiért mindig elutasításban volt része.

Egy alkalommal azonban elhívta magához, főzött neki vacsorát, és örökre elnyerte a szívét.

Nem sokkal később családot alapítottak.

3 gyermekük született, 2 fiú és 1 lány. Bár mindkettőjüknek megvannak a maga elképzelései a gyereknevelésről, találnak közös hangot, és egymást támogatva nevelik a gyermekeiket. Azt vallják, hogy nem akarnak a gyerekek legjobb barátai lenni, sokkal inkább útmutatást akarnak nekik adni az élethez.

“A feleségemmel hasonló az értékrendünk – mondta McConaughey. – Mikor a gyerekek próbálnak minket jó zsaru-rossz zsaru helyzetbe hozni, nem sikerül nekik, mert rögtön összezárunk. Ha próbálnak kijátszani, mindketten ugyanazt mondjuk nekik. Formáljuk őket, de közben azok maradnak, akik.”

Nagyon figyelmes a feleségével.

Ha McConaughey-n múlna, sokkal nagyobb családjuk lenne. “Még 8 gyereket szeretnék” – mondta egyszer. De Alves ebbe nem megy bele.

McConaughey ugyanakkor érti, hogy a gyerekvállalás tekintetében a feleségére hárul a dolog neheze, ezért nem is erőltet több gyermeket, inkább élvezi az apaságot, hiszen kiskora óta erről álmodott.

Nem vesz feleségének drága ajándékokat.

Ahelyett, hogy drága dolgokkal halmozná el, McConaughey másféle romantikus gesztussal fejezi ki a szeretetét felesége iránt. Kedves kis cetliket ír neki saját kezével. “Egy ilyen kézzel írt cetliről tudni fogja, hogy szántam rá időt, leültem és megírtam. Van benne némi költészet is. Szerintem ez többet ér bárminél, amiért csak fizetnem kellene” – mondta a színész.

Házasságuk titka egyszerű.

Jól működő kapcsolatuk titkát abban látják, hogy szeretik és elfogadják egymást. Például mikor Alves az egyik első fogát szerette volna megcsináltatni, amiből letört egy kis darab, McConaughey azt mondta neki, még ez is gyönyörű rajta. Olyannyira, hogy nem is engedte eltüntetni feleségének. “Szó sem lehet róla! – mondta. – Imádom!”

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kapucíner fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét