“Micsoda áldott nap!” – megszületett Chrissy Teigen és John Legend 3. gyermeke, két évvel a szörnyű vetélés után

0

2022 augusztusában a 37 éves modell bejelentette, hogy hosszú lombikprogram után újra várandós. A kórházban töltött álmatlan éjszakák után a büszke 44 éves apuka, John Legend erősebbnek érzi magát, mint valaha, boldogan osztja meg a híreket családjáról.

A harmadik baba felé vezető út 2020-ban kezdődött, mikor Legend Wild című videóklipjében jelentették be a várandósságot. Természetesen ők sem számítottak semmi tragikus történésre. Ám a terhesség felénél Teigen kórházba került, és ágynyugalmat írtak elő neki.

Eleinte minden jól ment, még rajongóit is tájékoztatta Instagramon, elmondta, hogy ő és a baba is jól vannak. Aztán Teigen állapota rosszabbodott, és októberben megosztotta a szívszorító hírt, hogy a kisfiú elment a komplikációk következtében.

Lesújtó volt, hogy a kórházból a baba nélkül kellett hazamenniük. Teigen el sem akarta hinni, hogy ez történt.

De a család bővítését nem adták fel. A büszke apuka pedig idén január 13-án bejelentette, hogy megszületett a legújabb gyermekük: “Micsoda áldott nap!” És amennyi nehézségen átmentek, igaza is van.

A párnak már van két gyermeke: Miles Theodore 4 és fél, Luna Simone pedig 6 és fél éves. Legend szerint már elég idősek ahhoz, hogy megértsék a történteket, és mindketten várják az új testvérüket. “Szerintem jó nagy testvér lesz belőlük” – mondta.

A lombik után 9 nappal már tudták, hogy a dolog működött, sikerült Teigennek teherbe esnie. A gyerekeket nagyon korán informálták a hírről.

“Tudták, hogy azért megyünk, hogy anya pocakjába egy petesejtet ültessenek, szóval a legeslegelejétől tudtak mindent” – mondta az énekes. Hozzátette, persze arra is volt esély, hogy a dolog nem fog összejönni.

A gyerekek már régóta izgatottak voltak, mivel a kezdetektől tudtak a terhességről, türelmetlenül várták a végét. A büszke apuka egy zártkörű koncerten jelentette be a közönségnek, megszületett harmadik gyermekük.

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kapucíner fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét