Michael Douglas ezért költöztette Catherine Zeta-Jonest ugyanabba a házba, ahol exfelesége is lakott

0

Villámcsapásszerű románc volt Michael Douglas és Diandra Luker kapcsolata, akik 6 héttel a megismerkedésük után házasodtak össze. 22 év után hirtelen válásuk meglepte a közvéleményt. Ám Douglas jelenlegi felesége, Catherine Zeta-Jones egy otthonon osztozott az exfeleséggel.

Michael és Diandra 22 éven át voltak házasok.

Michael 32 éves volt, mikor elkezdődött kapcsolata az akkor 19 éves egyetemista lánnyal. A köztük lévő szikrából végül 22 év házasság lett. 2000-ben hirtelen úgy döntöttek, elválnak, mégpedig anélkül, hogy felfedték volna ennek okát.

A válás botrányos volt.

Különválásuk az egyik legnagyobb összegű válási egyezséggel vonult be Hollywood történetébe, hiszen Diandra 45 millió dollárt kapott, plusz két birtokot Kaliforniában és Santa Barbarában. Egy évtizeddel később, 2010-ben Diandra Michael bevételeiből követelt magának részt a Tőzsdecápák: A pénz nem alszik című film után. Elmondta, nem tartja magát kapzsi embernek, és sokszor gondolkodott, hogy véget vet a jogi csatározásoknak.

Michael megvásárolta exe birtokrészét.

A válási megállapodás szerint osztozniuk kellett a 100 hektáros villán, így Michaelnek és Diandrának az év felét együtt kellett tölteniük mallorcai otthonukban. Még Michael új felesége, Catherine Zeta-Jones is egyetértett ezzel a megállapodással. Végül Michael egy lépéssel tovább ment, és kivásárolta volt feleségét a S’Estaca birtokból. Ma a házaspár így kizárólagosan használja a villát.

Mindenkinek kényelmetlen volt.

Egy exfeleséggel osztozni a házon nehéz volt Michael számára. Bevallotta, hogy a 6 hónapos mallorcai megállapodás senkinek sem volt kellemes. Ennek ellenére ragaszkodott ahhoz, hogy ott maradjon, hiszen a birtokot a gyermekei és unokái örökségeként képzelte el. Catherine is élvezi a mallorcai életet, örömet talál a kertészkedésben, egyszer még a paradicsomtermését is megmutatta Instagramon.

Probléma megoldva.

Most, hogy Michael kivásárolta exét a birtokból, ő és Catherine is megkönnyebbültek. A ház már teljes egészében az övék, és Michael családi birtokként tekint rá, ami boldoggá teszi Catherine-t. Ráadásul Michael lánya folyékonyan beszél spanyolul, Catherine is beszéli a nyelvet, ahogyan a franciát és a walesit it.

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kapucíner fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét