Michael Caine (90) alig tud járni és állni, de még 50 év után is boldog a feleségével

0

Miközben már a 90. életévét is betöltötte, Michael Caine új kihívással kell hogy szembenézzen: a járás és a hosszabb ideig tartó állás már nehezére esik. Ennek ellenére van valami, ami mégis erőt ad neki: az 50 éve tartó, megingathatatlan szerelem.

Tudj meg többet a színész rendkívüli életéről és szerelmének történetéről.

Igaz szerelem első látásra.

Sir Michael szíve kihagyott egy ütemet, mikor először megpillantotta Shakira Caine-t a képernyőn. A ragyogó nő egy kávéreklámban szerepelt, mikor elrabolta a színész szívét a mosolyával. “Ez a nekem való nő” – mondta az egyik barátjának, miközben le sem tudta venni a szemét a képernyőről.

Másnap Michael a barátaival őrült kalandozásra indult Brazíliába, hogy felkutassák álmai nőjét. Egy idegen egy lepukkant kocsmában meghallotta a beszélgetésüket, és elkezdett érdeklődni a társaság célja felől. Michael kiadta a szívét a férfinak, és bevallotta, hogy a Maxwell House reklámjában szereplő lány iránt lobbant lángra a szíve.

Kiderült, hogy az idegen a kávés vállalat egyik alkalmazottja, és azt is tudta, hogy a reklámban látható lány guyanai származású, és csupán egy mérföldnyire lakik. Michael egyszerre érzett örömet és izgatottságot, elképzelte, ahogy végre találkozni fog a nővel, aki elrabolta a szívét.

“Kb. 8 perc alatt szerelmes lettem belé” – mondta Michael.

Michael elhatározta, bebizonyítja Shakirának, mennyire komolyan gondolja a dolgot, és egy reklámszakemberként dolgozó barátján keresztül sikerült is megszereznie a telefonszámát. Megnyerni magának a lányt azonban nem volt olyan egyszerű. 11-szer hívta fel, mire végre beleegyezett egy randevúba.

Michael és Shakira szerelme kiállta az idők próbáját, kapcsolatuk alatt soha nem váltak szét. Shakira még azt az áldozatot is meghozta, hogy felfüggesztette ékszertervező vállalkozását, hogy elkísérhesse férjét a forgatási helyszínekre. Michael tudja, hogy a hosszú ideig tartó távollét a párok között a kapcsolat megszakadásához vezethet, és hálás, hogy olyan társa van, aki jóban-rosszban mellette áll.

90 évesen Michael még mindig elviszi randevúzni bájos feleségét.

Michael nyíltan beszélt arról is, hogy az elmúlt 2 évben küzdött azzal, hogy színészi munkát találjon magának, arra hivatkozott, hogy kevés volt az olyan szerep, ami érdekelte volna. “2 éve nem érkeznek ajánlatok, mert senki sem csinál olyan filmet, amit szívesen elvállalnék.” Tisztában van azzal, hogy az életkora is közrejátszik ebben a problémában, hiszen nehéz olyan forgatókönyvet találni, amit 80 évesekre írnak.

Most, 90 évesen az elméje már nem olyan éles, mint régen, ezért Michael úgy döntött, felhagy a színészettel, inkább élvezi a nyugodt, békés életét szeretett feleségével és 60 millió dolláros vagyonuk elköltésével.

Bár egészségileg jól van, Michael elmesélte, hogy már nem tud sokáig járni vagy állni, gerincproblémái miatt bot használatára szorul. E kihívások ellenére mégis hálás az életéért, a rengeteg jó dologért, és nagy becsben tartja a még hátralévő időt, amit családja körében tölthet el.

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kapucíner fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét