Megszületett Adam Levine és Behati Prinsloo 3. gyermeke

0

Minden kihívás és nehézség ellenére a szerelem képes győzedelmeskedni. Ez közhelyesen hangzik, de csak azért, mert igaz, mégpedig az egyik legkedveltebb celebpár esetében is.

Adam Levine és Behati Prinsloo harmadik gyermeke érkezésének alkalmából most közelebbről is bemutatjuk az 5 fősre nőtt családot.

A kapcsolatuk kezdetben nem ment simán.

Adam Levine és a Victoria’s Secret modellje már egy éve jártak, mikor 2013-ban szakítottak. Levine-nek ezután új kapcsolata lett, de hamarosan rájött, hogy hibát követett el, és megkérte Prinsloo kezét. 2014-ben Mexikóban házasodtak össze.

Nagyon erős köztük a kötelék.

A közösségi oldalakon gyakran osztanak meg fotókat, köztük a családjukról és az utazásaikról is. Hatalmas követőtáboruk van, a rajongók szeretik, ahogyan szeretik egymást és hogy nincsenek elszállva maguktól.

Vörös szőnyeges eseményeken is gyakran látni őket, divatbemutatókon és zenei díjkiosztókon. Hollywood egyik legszebb és legdivatosabb párjának tartják őket. Köztudottan erős köztük a kötelék, képesek egyensúlyozni a sikeres karrier és a családi élet között, ezzel pedig sokak számára szolgálnak példaképként.

Már van 2 gyermekük.

Levine-nek és Prinsloo-nak már van két gyermeke: Dusty Rose és Gio Grace. Dusty Rose 2016 szeptemberében született, Gio Grace pedig 2018 februárjában. Gyakran posztolnak fotókat a lányaikról, közismerten odaadó szülők.

Mindig is nagy családra vágytak.

A család kapcsán Prinsloo elmondta: “Tudod, soha ne mondd, hogy soha. Nagy családot akarunk. Ki tudja?”

“A sorsra bízzuk, és lesz, ami lesz. Nem szabunk határokat.” Nem tagadta, hogy mindig is fontolgatott egy harmadik gyermeket, főleg, miután látta, hogy a két lánya között mennyire szoros a kapocs.

Most már hivatalosan is háromgyermekes szülők.

2023. január 30-án jelentették be, hogy Behati életet adott harmadik gyermeküknek. A baba érkezése előtt a párt több családi kiruccanáson is láthattuk, és megmutatták, hogy szilárd és szeretetteljes a kapcsolatuk.

A gyermekük nevét és további részleteket nem árultak el. Alig várjuk, hogy többet tudjunk!

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kapucíner fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét