Megan Fox elárulta, hogyan neveli a fiait, hogy ne olyanok legyenek, mint a korábbi pasijai

0

Ahogy minden anyuka, úgy Megan Fox is táplál reményeket a gyermekeivel kapcsolatban, és bízik benne, hogy remek emberek lesznek belőlük felnőtt korukban. Megan számára három fia nevelése során a legfontosabb, hogy az általa fontosnak tartott értékeket átadja nekik, főleg azokat, melyek majd a magánéletükben segítik őket.

Maga mutat példát fiainak a szeretetről.

A színésznő büszke édesanyja három fiának – Noah, Bodhi és Journey –, akik exférjétől, Brian Austin Greentől születtek. Bár 2020-ban elváltak, Megan és Brian baráti viszonyban maradtak, és legfontosabb számukra gyermekeik boldogsága.

Egy interjúban beszélt arról, hogy elkötelezte magát amellett, hogy fiait arra nevelje, hogy egészséges módon szeressenek. Múltbeli kapcsolatainak nehézségeire utalva elmondta, nem akarja, hogy olyan férfiak váljanak belőlük, akikkel régen randizott. “Számomra nagyon fontos, hogy úgy neveljem a fiúkat, hogy ne legyenek belőlük olyan férfiak, akikkel dolgom volt – magyarázta. – Fontos számomra, hogy olyan fiúkat neveljek, akik képesek nagyon mély érzelmi intimitást kialakítani a párjukkal.”

Megan arról is beszélt, mit szeretne elkerülni fiaival kapcsolatban. Hangsúlyozta annak fontosságát, hogy ne legyenek hazugok, hanem képesek legyenek “teljesen átláthatónak, őszintének és tiszteletteljesnek lenni”. Megan azonban nem várja el, hogy ennek 16 évesen megfeleljenek, de reméli, hogy egyszer ilyenek lesznek.

Megan hisz abban, hogy ahogyan ő szereti a fiait, az hatással lesz a fiúk mások iránti szeretetére a későbbi kapcsolataikban. “Remélem, hogy az, ahogyan én törődöm velük, és amilyen példát mutatok, az lehetővé teszi majd számukra, hogy egészséges módon szeressenek.”

Szeretné, hogy magabiztosnak érezzék magukat.

Mikor fia, Noah 2 évesen úgy döntött, hogy lányos ruhákat fog hordani, Megan elkezdett információk után kutatni a helyzettel kapcsolatban. Emlékszik, hogy vett egy csomó könyvet, melyeket transznemű gyerekek írtak. “Voltak könyvek, amik arról szóltak, fiúként hogyan járj lányos ruhákban, és hogy az öltözködésen keresztül kifejezheted magad. És ennek semmi köze a szexualitáshoz.”

Hozzátette: “Már egészen kiskoruktól kezdve beépítettem ezeket a dolgokat a hétköznapjaikba, így nem érezték magukat furának vagy másnak.” Elmondta, hogy Noah számára nem volt könnyű, még mindig kap negatív megjegyzéseket a társaitól, annak ellenére, hogy egy nagyon szabad felfogású, liberális iskolába jár Kaliforniában.

Következetesen tanítja arra a gyermekeit, hogy mások véleménye ne befolyásolja a magabiztosságukat. Megan emlékszik arra, mikor Noah először ment lányos ruhában iskolába. Mikor megkérdezte tőle, hogyan fogadták a társai, Noah elmesélte: “Mikor beléptem, az összes fiú nevetett, de nem érdekelt. Én nagyon szeretem a lányos ruhákat.” Mivel tudja, hogy mások reakcióira nem lehet hatással, Megan úgy döntött, nem posztol gyermekeiről a közösségi médiában.

Egy másik interjúban Megan aggodalmának és gyerekei iránti végtelen szeretetének adott hangot: “Nagyon büszke vagyok a gyerekeimre. Noah elképesztő zongorista. Mozart concertoját 1 óra alatt megtanulta. Szeretném, hogy az emberek ezt lássák, de azt nem akarom, hogy az egész világ betekintést nyerjen a kis lelkükbe, és olyan dolgokat mondjanak, amiket tudjuk, hogy mondanának.”

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kapucíner fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét