Megan Fox a közte és Machine Gun Kelly között lévő karmikus kapcsolatról beszélt

0

Nemrégiben arról pletykáltak, hogy Megan Fox és Machine Gun Kelly szakítottak. A színésznő hirtelen törölte az Instagram-profilját, és ezzel még inkább találgatásokra adott okot. De tagadta a feltételezést a szakításról, és azt mondja, továbbra is dolgoznak a kapcsolatukon.

Egy forrás megerősítette, hogy a pár az egész hétvégét együtt töltötte, mikor a dráma megtörtént Instagramon: “Minden este együtt buliztak, tegnap este is, és úgy tűnt, rendben vannak.” Hozzátette: “Hivatalosan nem bontották fel az eljegyzést, de Megan levette a gyűrűjét.”

“Az első évben csodálatos volt a kapcsolatuk, de Fox mostanában gyakran érzi úgy, hogy egy gyerek van mellette, nem pedig egy férfi. Machine Gun Kelly ráadásul a féltékenységre is hajlamos, mikor Megan más férfiakkal beszél” – mondta a forrás.

Bár a kapcsolatuk nem tökéletes, még dolgoznak rajta, hogy működjön és a szakításukat hivatalosan ez idáig nem jelentették be. Nemrégiben “ikerlángoknak” nevezték magukat.

“Azonnal tudtam, hogy ő az ikerlángom. Az ikerláng a lelki társsal ellentétben azt jelenti, hogy egy lélek egy magasabb szinten két külön testté válik. Így tehát egymás másik fele vagyunk, egy léleknek a két felét alkotjuk. És ezt neki is szinte azonnal elmondtam, hiszen rögtön éreztem” – mondta Megan.

Sok szerencsét kívánunk nekik, és boldogságot a kapcsolatukhoz!

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kapucíner fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét