“Máshogy néz ki” – Sofia Vergara elhagyta a sminket, és ellentmondásos véleményeket kapott

0

Akármikor kilép a nyilvánosság elé, Sofia Vergara mindig magára vonzza a tekinteteket kifogástalan külsejével. Legyen az a vörös szőnyeg vagy a közösségi média, időtlen vonzerejének nincs párja. Belülről sugározza az önbizalmat, félelem nélkül mutatja meg magát smink és filterek nélkül. Sajnos a természetes arcát nem mindenki értékeli, néhányan furcsán reagáltak rá.

Lenyűgöző az alakja.

A rendszeres testmozgás meghatározó szerepet játszik Sofia Vergara életében. Fontosnak tartja, hogy aktív maradjon, ezért számos különböző edzést végez. Az erősítő edzéstől a kardión át a bokszig sokrétűen és változatosan állítja össze edzésprogramját. “Öregszem, és tudom, hogy tényleg van különbség. Ezt láthatod azokon a férfiakon és nőkön, akik edzenek. A dolgok kezdenek megváltozni, és úgy gondolom, hogy az egyetlen dolgom, hogy menjek és foglalkozzak vele” – mondta.

Azonban nem túl szigorú önmagához. Élvezi, hogy néha-néha csaló étkezést tart, az édességek a gyengéi.

Kész őszintén megmutatni magát smink és filterek nélkül.

Még hollywoodi ikonként is büszkén ünnepli a természetes szépséget, és félelem nélkül osztja meg magáról a smink és filterek nélküli fotókat.

Smink nélküli posztjai bizonyítják, hogy még a legragyogóbb sztárok is ugyanolyan szépek természetes állapotukban. Sofia nyitottsága arra, hogy megmutassa magát smink nélkül, nemcsak inspirálja rajongóit, hanem elősegíti az önelfogadást és a testpozitivitást is.

Ugyanakkor ő is követ bizonyos szépségápolási szabályokat, hogy akár sminkkel, akár smink nélkül minél hibátlanabb legyen a külseje.

Testmozgással és egészséges táplálkozással gondoskodik az egészségéről, így őrzi kortalan ragyogását. “Most minden eddiginél többet használok fényvédőt, mikor kimegyek. Bárcsak korábban tudtam volna és többet használtam volna fiatalkoromban is.” Sofia tudja, mennyire fontos a fényvédő a bőr fiatalságának megőrzéséhez.

Az évek során Sofia számtalan smink nélküli fotót osztott meg magáról, melyek bizonyítják, hogy a szépségtippjei valóban működnek. Lenyűgözően néz ki smink nélkül, és ez a szépségápolási rutinjának, valamint az életmódjának köszönhető. Amellett, hogy fényvédőt használ, hogy smink nélkül is fantasztikusan nézzen ki, van még egy szépségtippje: az intravénás terápia, ami vitaminok, ásványi anyagok és elektrolitok egyedülálló keverékéből áll.

Vegyes reakciók érkeztek a smink nélküli szelfijére.

Megoszlott a közösségi média felhasználóinak véleménye Vergara smink nélküli kinézetéről. Egyesek dicsérték természetes szépségét és magabiztosságát, hogy smink nélkül mutatja meg magát, míg mások egészen más szemszögből közelítették meg a dolgot.

“Láttam egy képet Sofia Vergararól smink nélkül, és úgy éreztem, mintha az egész eddigi életem hazugság lett volna” – írta az egyik felhasználó. Másvalaki véleménye pedig ez volt: “Olyan, mintha egy másik ember lenne.”

De rengeteg pozitív reakciót is kapott azoktól, akiket lenyűgözött a természetes szépsége. Valaki ezt írta: “Egyetértünk abban, hogy smink nélkül úgy néz ki, mint egy 13 éves?”

Sofia szépsége valóban kortalan és mindenkit elbűvöl, aki ránéz. De nem csak szép, hanem igazi harcos is, hiszen legyőzte a rákot, bizonyítva ezzel, hogy jóval több, mint egy csinos pofi.

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kapucíner fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét