Marisa Tomei 58 éves, és íme az ő 5 titka a méltóságteljes öregedéshez

0

Marisa Tomei közel 40 éve szórakoztat minket. Leginkább az Oscar-díjas alakításáról ismert a Vinny, az 1ügyű című filmben, illetve May szerepéről a Marvel Pókember-filmjeiből, de sok más filmben és tévés műsorban feltűnt. Közelít a 60-hoz, de még mindig körülbelül 30 évesnek néz ki.

Kíváncsiak lettünk, hogy mit tesz azért, hogy most is olyan életteli legyen, mint amilyen korábban volt.

A legfőbb titka a fiatalság megőrzéséhez az egészséges táplálkozás.

Azt mondja, ez egy belülről jövő dolog, az, hogy mit viszel be a testedbe, fontosabb, mint az, amit a külsődért teszel. “Az, amit megeszek és az, ahogy kötődök a testemhez, táplálja a külsőmet” – mondta Marisa.

Szinte mindig próbál helyi, szezonális és organikus élelmiszereket fogyasztani, és mindent megtesz azért, hogy nyugodt maradjon, még akkor is, ha stresszes helyzetbe kerül.

Meditál, túrázni megy és időnként jógázik.

A mozgásos meditáció lehetővé teszi számára, hogy jól érezze magát a bőrében. Mentális, spirituális és fizikai értelemben is segíti őt. Még mindig jár túrázni, valamint tornagyakorlatokat végez és jógázik, de szilárd meggyőződése, hogy az az egésznek a lényege, ahogy ezek a mozgásformák hatnak a belső világára.

Infraszaunázik a méregtelenítéshez.

Tomei elmagyarázta, hogy az infraszauna belülről kifelé melegíti fel a testet, és könnyebbnek és energikusabbnak érzed magad tőle. Segít eliminálni a mérget, ami a testben “lappang”, különösen akkor, ha gyógyszert kell szednie valakinek, vagy sok cukrot fogyasztott, ráadásul jót tesz a bőrnek is.

Egy másik titka a ragyogó bőrhöz az, hogy egy száraz, kerek kefét használ zuhanyzás előtt.

Egy ősi ajurvédikus gyakorlatot végez, ami magában foglalja a bőr gyengéd dörzsölését a szív irányába. Ez puhává teszi a bőrt, valamint működésre ösztönzi a nyirokmirigyeket.

És ami a legfontosabb, figyel arra, hogy a teste mit szeretne.

Tomei nem hisz a szigorú vagy monoton rutinokban. Figyel a teste szükségleteire, és aszerint cselekszik. A nap végén pedig szimplán próbálja összeszedni magát, mint bárki más.

Neked is van hasonló szépségtitkod? Mondd el egy kommentben!

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kapucíner fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét