Madonna egy fotóval válaszolt a kritikákra, miután lement a puffadás az arcáról a plasztikai műtét után

0

Két héttel a Grammy-gálán való megjelenése után Madonna egy új fotót posztolt magáról. Mellé pedig üzenetet írt mindenkinek, aki kritizálta a kinézetét.

A pop királynője 64 éves, de megint csak bizonyította, hogy az életkor nem több egy számnál. Életünk bármely szakaszában nézhetünk ki káprázatosan. A fotón egy szakadt farmerban, hétköznapi ruhában ül egy székben. Alá ezt írta: “Nézzétek, milyen cuki vagyok most, hogy lement a műtét utáni duzzanat az arcomról.”

Madonna arca az elmúlt hetekben sok témát szolgáltatott, sokan állították, hogy plasztikáztatta magát.

Amikor a 2023-as Grammy-gálán színpadra állt, sok rajongója észrevette, hogy másként néz ki. “Madonnának le kellene állnia a plasztikai műtétekkel, és elfogadni az öregedést. Most már szinte felismerhetetlen” – írta valaki.

A Grammy-díj-átadó után Madonna egy hosszú posztban reagált a kommentekre Instagramon. Leírta, hogy a kamerák közeli felvételei torzították el az arcát, ezért tűnt kerekebbnek, mint a valóságban.

Leírta azt is, mennyire haragszik, amiért az emberek szinte meg sem hallották a színpadon mondott beszédét, mert csak a kinézetével voltak elfoglalva. “Ahelyett, hogy arra figyeltek volna, amit mondtam, mikor a hálámat fejeztem ki az olyan művészeknek a bátorságukért, mint Sam és Kim, sokan csak a közeli fotóimról tudtak beszélni.”

A zenei legenda azzal folytatta, hogy panaszkodott, amiért “olyan világban élünk, ami nem hajlandó ünnepelni a 45 év feletti nőket.” Szerinte ehelyett inkább csak kritikákkal illetik őt az “erős akarat, a kemény munka és a kalandvágy miatt”.

Hozzátette azt is, hogy továbbra is ragaszkodni fog a véleményéhez, legyen szó a kinézetéről vagy bármilyen más döntéséről. Kijelentette, nem fog bocsánatot kérni semmiért, sem azért, ahogyan kinéz vagy amilyen ruhát felvesz. A legújabb fotói is bizonyítják, hogy be is tartja a szavát.

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kapucíner fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét