Liam Neeson elárulta, miért nem szeret intim jeleneteket forgatni

0

Az intim jelenetek érzékeny pillanatokat jelenítenek meg, és ez nem szokatlan a színészek számára. Ám nem ritka, hogy ők is határokat szabnak és korlátokat állítanak fel az ilyen típusú jeleneteknél. Több évtizedes filmes tapasztalata ellenére a neves színész, Liam Neeson bevallotta, hogy van egy dolog, amiben még mindig nem érzi jól magát. Ezek pedig az intim jelenetek, amiket nem szeret forgatni.

A színész annak kapcsán jegyezte ezt meg, hogy nemrég Penn Badgley került a címlapokra azzal, hogy nem hajlandó intim jelenteket forgatni. Ami Neesont illeti, azt mondta, legszívesebben teljesen eltörölné őket. “Igen, teljesen egyetértek és támogatom őt. Én sem szerettem csinálni ezeket. Jó néhány jelenetet forgattam már, de legszívesebben az egészet a képzeletre bíztam volna.”

A színészről az is köztudott, hogy nem szeret ilyen jeleneteket nézni sem. “Hogy őszinte legyek, mikor látok egy szexjelenetet, oda se tudok nézni. Teljesen zavarba jövök.” Hozzátette: “Tudom, hogy az egész meg van koreografálva és be van állítva, de nekem nincs szükségem arra, hogy ilyesmit lássak.”

Egy másik dolog, amitől a 70 éves színész zavarba jött, az az volt, mikor néhai feleségével, Natasha Richardsonnal a fiukat világosították fel. “A legzavarbaejtőbb pillanat volt az életemben” – mondta a színész.

Neeson kitárulkozása, hogy mennyire nem érzi jól magát ilyen jelenetek közben, rávilágít azokra az aggodalmakra, melyek a szórakoztatóiparban felmerülnek a színészekkel való bánásmóddal kapcsolatban. A színészek biztonsága és jó közérzete a forgatásokon kulcsfontosságú, ehhez pedig elengedhetetlen a személyes határaik tiszteletben tartása.

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kapucíner fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét