Kurt Russell nem hajlandó feleségül venni Goldie Hawnt – így is boldog a családi életük

0

Kurt Russell Goldie Hawn iránti elkötelezettsége időről időre megmelengeti a szíveket, és szembeszáll a társadalom elvárásaival. 72 évesen szétzúzza a sztereotípiákat, és élvezi, hogy odaadó és szerető partnere lehet Goldie-nak. Ha ez nem lenne elég, Russell azzal is elbűvöli az embereket, hogy Kate Hudson gyermekeinek is szerető nagypapája.

Házasok vagy sem, még mindig erős a kapcsolatuk.

Goldie Hawn és Kurt Russell hosszú kapcsolata a bizonyíték arra, hogy az igaz szerelmet nem tehetik tönkre a társadalmi elvárások. A pár, akik a The One and Only, Genuine, Original Family Band című film forgatásán ismerték meg egymást 1966-ban, már több mint 4 évtizede van együtt.

Számtalanszor fejezték ki már szerelmüket egymás iránt a nyilvánosság előtt is. Russell egy alkalommal beszédet mondott, közben így vallott szerelmet: “Egyszerűen fogalmazva, Goldie, nagyra becsüllek. Az összes csillag az égen vagy a sétányon elbújhat melletted. Ezért nincs senki más, aki mellett szívesebben lennék, mint Goldie Hawn mellett.”

Kapcsolatuk kiállta az idők próbáját, de nem volt problémamentes. Mint minden hosszú kapcsolatban, Kurt és Goldie között is adódtak nehézségek Hollywood nyomása és személyes gondok miatt. Volt idő, mikor úgy tűnt, kapcsolatuk a végéhez ért.

Mivel a pletykákkal nem törődtek, kapcsolatukat meg tudták őrizni, és tagadták, hogy bármi gond lett volna. Egy forrás szerint: “Nem kell sok ahhoz, hogy kibéküljenek és megcsókolják egymást. A kapcsolatuk a viharos szakítás után csak még erősebb lett.”

Több mint 40 éve vannak együtt, és van 4 gyermekük, de Russell és Hawn hivatalosan sosem házasodtak össze. Nyíltan beszéltek arról, hogy miért döntöttek így. “Nem, nem vagyunk házasok, de ami folyamatosan nő köztünk, az a szeretet” – mondta Hawn.

Bár egyesek szokatlannak találhatják, hogy nem házasok, Hawn és Russell kapcsolata jó példa arra, hogy a szerelemnek és az elköteleződésnek nincs mindenkire egyformán érvényes megközelítése. “Fogadalmat tesznek. Fogadalmat szegnek. Ígéretet tesznek, ígéretet szegnek. Mi köze van ehhez egy darab papírnak?” – mondta Hawn.

Döntésük gyakran vált ki kritikát és társadalmi nyomást.

Döntésüket, hogy nem házasodnak össze, a nyilvánosság nem hagyta szó nélkül. A pár elmesélte, hogy folyamatosan kérdezik őket arról, miért döntöttek így. Russell visszaemlékezett a ‘80-as évek végére, mikor már néhány éve együtt voltak és az emberek állandóan ezt kérdezgették.

“Akkoriban állandóan azt kérdezték: ‘Mikor házasodtok már össze? Miért nem vagytok még házasok?’ Mi meg úgy voltunk vele, hogy miért érdekel ez bárkit is? Megkérdeztük a gyerekeinket, nekik fontos-e ez. Nekik nem volt fontos. Nekünk se volt az” – mondta Russell.

A hivatalos papír és az esküvői szertartás nem határozza meg egymás iránti vonzalmukat. Ami a legfontosabb, az a kölcsönös szeretet és tisztelet egymás iránt, függetlenül a családi állapotuktól.

“Nem a házasság a lényeg. A két ember a fontos és a kapcsolat, az akarat, hogy együtt maradjanak – mondta Goldie. – És ez nagy dolog, mert ha akarod, elérheted. Fel kell adnod dolgokat, de az öröm és az izgalom, hogy együtt lehettek, megérinteni a másik lábujját éjszaka igazán jó érzés.”

Szerelmük ereje tükröződik mozaikcsaládjukban is.

Annak ellenére, hogy reflektorfényben vannak, Russell és Hawn visszavonultan élik a családi életüket. Szeretetüket és büszkeségüket gyermekeik iránt gyakran kifejezik. Szeretettel fogadják gyermekeik párjait és gyermekeit, így alkotnak ők egy nagy, szerető családot.

Hawn elmesélte, mennyi erőfeszítést fektettek a gyereknevelésbe, és hogy ez ki is fizetődött. “Kurt és én nagyon büszkék vagyunk. A gyerekek tükrözik azt, hogyan lettek nevelve, ami azt mutatja, milyen fontos, hogy az emberek jól neveljék a gyerekeiket, hiszen majd ők is nevelni fogják a sajátjaikat.”

Kurt Russell és Goldie Hawn mozaikcsaládjának tagjai a gyermekeik, Oliver és Kate Hudson valamint Wyatt és Boston Russell. Kate Hudson Goldie előző házasságából született lánya, de Russell apafigura volt számára egészen a kezdetektől. Hudson gyakran kifejezi szeretetét nevelőapja iránt: “Vicces, kalandvágyó, szenvedélyes, határozott, őszinte, odaadó, csodálatos apa. Szerencsések vagyunk! Szeretlek, Apa!” – írta.

Bár vér szerinti kötelék nincs közöttük, a Russell-Hawn család tagjai közt nagyon szoros a kapcsolat. Sokakat inspirálnak, megmutatva azt, hogy a szeretet és a kötődés számtalan formában létezhet, és egy mozaikcsaládban is lehetnek olyan szoros kapcsolatok, mint egy hagyományos, vér szerinti családban.

Hawn tisztában van vele, hogy Russell apaként és nagyapaként milyen fontos szerepet tölt be: “Ki sem tudom fejezni azt a hálát és szeretetet, amit a legjobb apuka iránt érzek, aki olyan sokat adott nekünk az életben” – mondta.

Az utóbbi években a pár már a nagyszülői szerepeket is betölti, és élvezik, hogy egyre több unokával gyarapodik a család. Hudsonnak 3 saját gyermeke van, és gyakran oszt meg fotókat a közösségi médiában a családi életükről. Russell és Hawn imádják együtt tölteni velük az időt, és jókat szórakoznak az unokáikkal.

Hawn így beszélt erről: “A jó család a válasz a boldogságra. Ránézek a gyerekeinkre és az unokáinkra, és a világon semmi nincs, ami büszkébbé tehetne, minthogy közéjük tartozom.” Hozzátette: “Anyának lenni csodálatos. Imádom. Hihetetlen örömet ad. A család nagyon fontos.”

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kapucíner fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét