Kurt Russell megvédi Goldie Hawnt, akit “csúnyának” neveztek, és gondoskodik arról, hogy 77 évesen is gyönyörűnek érezze magát

0

Kurt Russell immár 40 éve áll ki Goldie Hawn mellett, ha testszégyenítésről van szó. Kimutatja a támogatását, és hangsúlyozza az ártalmas szépségideálok elutasításának fontosságát. Ezúttal sem tett másként.

Szerelem volt első látásra.

Útjaik akkor keresztezték egymást először, mikor a One and Only, Genuine, Original Family Band című filmet forgatták. Kurt Russell akkoriban egy 15 éves kamasz volt, Goldie Hawn pedig 22 éves, egy lány a sok közül, akik a meghallgatásra várakoztak. Russell édesanyja szúrta ki Goldie-t, és megjósolta, hogy övé lesz a szerep. Az anyuka megérzése igaznak bizonyult, hiszen tényleg Hawn kapta a szerepet.

Attól a pillanattól kezdve Russell le sem tudta venni a szemét, szinte mágneses vonzerőt érzett a fiatal lány felé. A színész “hihetetlenül vonzónak” nevezte Goldie-t.

“Azt gondoltam, hogy elképesztően vonzó. Nem lehetett nem észrevenni. Volt benne az a bizonyos energia” – mondta Russell.

Hawn kemény kritikákat kapott.

Hawn hozzáállása az öregedéshez egyáltalán nem harcias, elfogadja a hollywoodi öregedés elleni küzdelem hiábavalóságát. Úgy véli, nincs megoldás az öregedés ellen, ezért inkább elfogadja és próbálja élvezni. Annak ellenére, hogy Twitteren számtalan gyűlölködő megjegyzést kap a kinézetére, Hawn továbbra sem izgatja magát, mert érti, hogy a szépség szubjektív dolog, és nem hagyja, hogy a negativitás hatással legyen rá.

Annak ellenére, hogy nem házasok, a pár szoros családi kapcsolatokat alakított ki az előző házasságaikból származó gyermekeikkel, valamint közös gyermekükkel, Wyatt Russellel. Egymás iránti megingathatatlan vágyuk táplálja hosszú ideje tartó szerelmüket. Russell pedig mélységesen támogatja Hawnt. A People magazinnak adott egyik interjúban Hawn megosztott egy csodás pillanatot, mikor Russell azt mondta neki: “Te hihetetlen vagy. Fel sem tudom fogni, hogy mennyire gyönyörű vagy” – mondta Russell egy randijuk előtt.

Goldie Hawn és Kurt Russell még a 70-es éveikben járva is lenyűgöző magabiztosságot sugároznak.

A 77 éves Hawn fantasztikusan nézett ki görögországi nyaralásukon fekete fürdőruhájában, amihez stílusos napszemüveget választott, miközben Russell póló nélkül, fürdőnadrágban élvezte a közös motorcsónakázást. Sajnos a boldog nyaralást a negatív megjegyzések keserítették meg.

Kettejük története a szerelem erejéről tanúskodik. Annak ellenére, hogy kinézetükkel kapcsolatban sokszor kapnak negatív kritikát, a pár nem engedi, hogy mindez hatással legyen rájuk. Hawn továbbra is kecsességet és magabiztosságot sugároz, miközben ünnepli az öregedés természetes folyamatát.

Egy olyan világban, ahol gyakran csak a fiatalságot és a tökéletességet értékelik, Hawn igazi inspirációként szolgál. Emlékeztet arra, hogy az igazi szépség a hitelességben és a belső erőben rejlik. Hawn és Russell tartós kapcsolata a szerelem erejét mutatja be, ami túllép a társadalmi elvárásokon.

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kapucíner fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét