Kristen Stewart felkavarta az internetet, mikor fehérneműben és piros magassarkúban jelent meg: “Ennek véget kell vetni!”

0

Kristen Stewartot eddigi legmerészebb öltözékében kapták lencsevégre New Yorkban. Fantasztikus alakját kötött fehérneműben mutatta meg. Sokan dicsérték a megjelenését, ám merész választására többen felvonták a szemöldöküket. Kommentek áradata indult meg.

A 34 éves színésznő krém színű inget viselt, ami látni engedte melltartóját, hozzá pedig kötött bugyit vett fel, a szettet pedig piros magassarkúval egészítette ki. Kiegészítőként sötét napszemüveget és fekete Chanel táskát viselt.

Számos rajongó dicsérettel árasztotta el a sztárt: “Lenyűgözően néz ki. Imádom a merészségét és az újonnan felfedezett stílusát” – írta valaki. Másvalaki hozzátette: “Nem tud tévedni. Ragyogó mindenhogyan.”

Egyesek azonban hiányolták a színésznőről a nadrágot. “Valaki elfelejtett nadrágot venni. Ez határozottan nem egy jó választás” – írta egy kommentelő. “Nem értem ezt az átváltozást, ez a stílus kicsit sem passzol hozzá” – írta másvalaki. “Ennek a nem megfelelő öltözködési stílusnak véget kell vetni. A sztárok parádézzanak otthon, de ne a nyilvánosság előtt” – jegyezte meg egy másik kommentelő.

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kapucíner fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét