Kristen Bell elárulta, hogy gyermeke 5 évesen még mindig pelenkát hordott, és magyarázatot adott egyedi nevelési stílusára

0

Kristen Bell igazán lelkes anyuka, aki gyakran hangoztatja a véleményét a világnak a szülőségről. Még egy Momsplaining című műsora is van, amelyben az anyaság nehézségeiről beszélget a vendégeivel.

Időről-időre a tapasztalatait is megosztja a hollywoodi sztár.

A Jégvarázs sztárjának 2 gyermeke van Dax Shepardtől.

Bell és Shepard 2007-ben ismerték meg egymást, és 6 évvel később, 2013-ban házasodtak össze. Nem sokkal az esküvőjük előtt megszületett az első gyermekük, Lincoln Bell Shepard. A kapcsolatukban több hullámvölgy is volt, de még mindig együtt vannak. Egy évvel később, azután, hogy kimondták az igent, megszületett a második gyermekük, Delta Bell Shepard.

Szeretik megosztani a szülőséggel kapcsolatos tapasztalataikat.

Bár a pár komolyan védi a gyerekei személyazonosságát, nagyon nyitottan beszélnek arról, hogy milyen két kislány szüleinek lenni. A gyerekek privát szférájával kapcsolatban a színésznő ezt mondta: “Úgy érzem, én választottam olyan karriert, ami nagy nyilvánossággal jár.” Aztán hozzátette: “Nem tudom, hogy akarni fogják-e ezt. Szóval nincs jogom választani helyettük.”

Mindazonáltal Bell és Shepard nem félnek megragadni az alkalmat, hogy beszéljenek a kapcsolatukról és a szülőségről. 2020-ban A jó hely című film sztárja egy interjúban mesélt arról, hogyan kezeli a főbb témákat.

Az egyik ilyen téma, ami szóba került, az a Mikulás volt. A színésznő azt mondta, “Imádom a Mikulást”, de amikor a lánya megkérdezte, hogy a fehér szakállú férfi tényleg létezik-e, Bell elárulta neki. “Nem volt más választásom, őszintének kellett lennem vele.”

Kristen a podcastjában beszélt arról, hogy lánya 5 évesen még pelenkát viselt.

A podcastjában, a Momsplainingben 3 évvel ezelőtt Bell megosztotta egy tapasztalatát a bilire szoktatással kapcsolatban. “A nagyobb lányomnak 21 hónapos korában csupán javasoltuk, hogy használja a másik szobához tartozó WC-t. Soha nem hordott pelenkát azután. De amikor a kisebb lányomra került a sor, akkor nem volt ilyen könnyű.”

“Jelenleg a kisebb 5 és fél. Még mindig pelenkát hord.” Bell beismerte, hogy minden relatív, mert “minden gyerek annyira különböző”. Nem sokkal ezen kijelentés után viszont Bell és Shepard megosztották a hírt egy interjúban, hogy a minden estés bilire szoktatás után lányuk, Delta egyszer és mindenkorra elhagyta a pelenkát.

A kemény munkájuk kifizetődött, de a színésznő beismerte: “Úgy gondolom, ez normális, és senkinek nem kell szégyenkeznie, ha a gyerekénél nem a megszokott módon megy a bilire szoktatás.”

Te mit gondolsz arról, ha egy nagyobb gyerek még mindig pelenkát visel? Te hogyan szoktattad bilire a gyermekedet?

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kapucíner fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét