Közeli források elárulták a részleteket, mi vezetett Sofía Vergara és Joe Manganiello válásához

0

8 együtt töltött év után – amiből 7 éven át házasok voltak – Sofía Vergara és Joe Manganiello megdöbbentették a világot 2023 júliusában a válásuk hírével. Bár a válás oka rejtély volt, a hozzájuk közel állók végül megosztották a részleteket.

Joe és Sofía mindig is egymás lelki társainak tűntek.

Manganiello és Vergara 2014 óta alkottak egy párt. A férfit a színésznő már jóval azelőtt lenyűgözte, hogy személyesen találkoztak volna, ezért a lánykérés sem sokat váratott magára. 2015 novemberében házasodtak össze, és házasságuk mindvégig boldognak tűnt.

Joe egyszer azt mondta a kapcsolatukról: “Ez egy olyan könnyed kapcsolat – könnyed a szó jó értelmében. Visszatekintve a korábbi kapcsolataimra, azt hiszem, az univerzum kemény leckéket adott, hogy aztán ezt jól csináljam.” De tudjuk, tökéletes kapcsolat nem létezik, és úgy tűnik, Sofía és Joe esetében is voltak olyan problémák, melyeket a kapcsolatuk nem élt túl.

Amiért a különválás mellett döntöttek.

A pár hivatalos nyilatkozata a válásról elég szokványos volt: “Meghoztuk a nehéz döntést, és elválunk. Mint két ember, akik szeretik és tisztelik egymást, udvariasan arra kérjük önöket, tartsák tiszteletben a magánéletünket életünknek ebben a nehéz és új szakaszában.” De közeli források több információval is szolgáltak arról, mi történt kettejük között.

Akik közel álltak Sofíához és Joe-hoz, azt mondták, hogy bár nagyon szenvedélyesen szerették egymást, különböző dolgokat kedveltek.

“Joe egy nagy gyerek. Imád videójátékozni, birkózni, imádja a szuperhősös filmeket, a képregényeket, koncertekre jár és hatalmas NFL rajongó. Szinte üldözi a szórakozást – árulta el egy forrás. – Mindig is szeretett eljárkálni és jól érezni magát. Mikor komolynak kell lenni és el kell végezni a feladatokat, akkor egy másik oldalát veszi elő, de mindig készen áll élvezni az életet, elmenni és csak szórakozni, jól érezni magát.”

Sofía viszont ennek a szöges ellentéte, aki sokkal inkább a celebéletet kedveli, az extravagáns vacsorákkal és utazásokkal. Ezek a különbségek pedig szakadékot vájtak kettejük közé.

“Fokozatosan eljutottak oda, hogy már nem akartak együtt lenni, és nem lógtak együtt, mert a legapróbb dolog is fel tudta őket idegesíteni. Mindenhez más volt a hozzáállásuk, ez pedig nagyon meg tud terhelni egy kapcsolatot. Eljutottak odáig, hogy ha lett volna egy jó napjuk, akkor az egyikük tett vagy mondott valamit, és máris egymásnak estek” – magyarázta a forrás.

“Végül idáig jutottak, és már könnyebb és békésebb, ha nincsenek együtt. Mikor az emberek azt mondják, barátok maradnak, akkor az működhet, de a romantika megszűnt köztük. Eltávolodtak valamitől, ami igazán jó is lehetett volna” – tette hozzá.

A szívünk megszakad Sofía és Joe miatt, de bízunk benne, hogy mindketten megtalálják életük párját.

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kapucíner fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét