Kourtney Kardashian és Travis Barker emlékeztetnek minket, hogy az igaz szerelem néha éppen az orrunk előtt van

0

Akik azt hiszik, manapság már nincsenek igazi romantikus történetek, azoknak Kourtney és Travis bebizonyítják, hogy mekkorát tévednek. Bár az előző kapcsolataikban ők is megjárták a hullámvölgyeket, mégis nyitottak tudtak maradni az újrakezdésre. Most pedig remek inspirációként szolgálnak arra, hogy hogyan lehet a lángot ébren tartani.

A következőkben a sok szerelmi történet közül az egyik legjobbat ismerheted meg.

A Keeping Up with the Kardashians című valóságshow sok évadja után Kourtney világosan kijelentette, hogy többé nem kívánja a magánéletét a képernyőn mutogatni, főként azért, mert a gyermekei magánéletét félti. De úgy tűnik, miután megtalálta az igaz szerelmet, mégsem bírja ki, hogy a boldogságának egyes pillanatait ne ossza meg a nyilvánossággal a közösségi oldalakon.

Travis Barker olyan zenekarokban játszott, mint a The Suicide Machines, Feeble, Box Car Racer, de legtöbben a Blink-182 dobosaként ismerik.

Kezdetek

Mielőtt egy párt alkottak volna, nagyon jó barátok voltak. Éveken át szomszédok voltak Calabasasban, Los Angeles egyik előkelő részén. A sorozat első epizódjában Kourtney bevallotta: “Körülbelül 8 éven át az egyik legközelebbi barátom volt. Mindig együtt edzettünk.”

Kourtney édesanyja, Kris nem látott rá esélyt, hogy lánya és Travis között bármi is lehetne, a család többi tagja azonban ezt nem zárta ki. 2021 februárjában Instagramon fedték fel kapcsolatukat egy fotóval, amin egymás kezét fogják.

A dobos 2020-ban tette meg az első lépést, mikor elhívta Kourtney-t egy közös filmnézésre. “Az egész film alatt nem célzott semmire. Csak elvolt. Amikor az egyik filmnek vége lett, betettünk egy másikat, és közben arra gondoltam, nekem nincs időm erre” – mondta Kourtney, aki végül elszánta magát, hogy megtegye a következő lépést, és megcsókolta Travist. Így kezdődött a kapcsolatuk.

Két egyedülálló szülő

A zenésznek egy nevelt lánya és két vér szerinti gyermeke van, akikkel nagyon jó a kapcsolata. Kourtney pedig háromgyermekes édesanya, a gyerekek apukája előző párja, Scott Disick. 2021-ben Travis Drew Barrymore műsorában beszélt arról, milyen olyasvalakivel randizni, akinek szintén vannak gyerekei.

“Egészen mostanáig csak olyanokkal randiztam, akiknek nem volt gyerekük, és ez nem volt könnyű. Azt hiszem, nehezen értették meg, hogy miért nem mehetek el minden este vacsorázni velük. Most viszont egy olyan nővel vagyok, aki nagyon jó édesanya, szuper barát, és aki mellett nem kell az ilyesmiken aggódnom. Ez már egy érettebb dolog” – mondta Travis.

Házasság

Travis Barker elment Kourtney édesapjának, a 2003-ban elhunyt Rob Kardashiannek a sírjához, hogy megkérje tőle a lánya kezét. Ez annyira meghatotta Kris Jennert, hogy köszöntőjében meg is emlékezett a gesztusról: “Láttuk, mennyire izgult Travis, hogy milyen gyűrűt válasszon, hogy mit fog mondani, mikor megkéri a kezed nemcsak tőlem, de édesapádtól is. Ez pedig nagyon boldoggá tesz.”

Amikor az összes előkészületet gondosan elintézte a Kardashian család segítségével, kiválasztotta a dátumot, október 17-ét, az első randevújuk évfordulóját. A tökéletes helyszínnek Santa Barbara bizonyult, ahol a parton került sor a lánykérésre. Kourtney-nek esze ágában sem volt nemet mondani.

Úgy döntöttek, hogy a 2022-es Grammy-díj-átadó után rögtönzött ceremóniát tartanak. Kourtney elmesélte, hogy ez inkább egy jelképes ceremónia volt, mivel hajnali 2-kor nem tudták beszerezni az összes szükséges engedélyt.

1 hónappal később azonban hivatalosan is összeházasodtak. Szerelmük és egymás iránti elkötelezettségük pedig csak még erősebb lett azóta.

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kapucíner fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét