Kivel randizik Selena Gomez: Visszatekintés a románcaira Hollywood legjobbjaival

0

Nick Jonas, Justin Bieber, The Weekend – Selena randipartnereit felsorolni olyan, mintha egy hollywoodi filmhez válogatnánk a sztárok közül. Selena Gomez szerelmi életét a szenvedélyes kapcsolatok és a keserű szakítások jellemezték leginkább.

A nyomokat követjük, a főcímeket böngésszük, és feltárjuk az igazságot szerelmi hullámvölgyeinek története mögött. És Selena Gomez még most sem hagyott fel a randizással! Készülhetsz nevetésre, talán 1-2 könnycseppre is, mert ezek a szerelmi történetek nem hétköznapiak.

1. Nick Jonas

Selena Gomez és Nick Jonas között a románc 2008-ban kezdődött a Disney Channelhez fűződő kapcsolatuk révén. Gomezt egyszer meglátták Jonas Elvis Costellós pólójában gördeszkázni, a Disney Channel Games című tévéműsorban pedig a köztük lévő szikra még inkább felszínre tört, mikor Gomez mindhárom Jonas-fivérrel sok időt töltött együtt.

A találgatások és a szóbeszédek miatt egyre érdekesebbé vált a kérdés, hogy vajon kivel randizik Selena Gomez. A pletykáknak még nagyobb lendületet adott, mikor júniusban Gomez feltűnt Jonas Burnin’ Up című videójában. A hangulatos, kulisszák mögötti fotók ellenére a Jonas-rajongók fenntartották azt az álláspontjukat, hogy Gomez és Nick között csak barátság van. Az igazság azonban ott rejtőzött a felszín alatt: egy forrás felfedte, hogy ők ketten titokban már hónapok óta egy párt alkotnak.

Kapcsolatuk a nyilvános eseményeken való megjelenésekkel tovább fejlődött. Bár már közel kerültek egymáshoz, Gomez még októberig várt azzal, hogy megerősítse kapcsolatuk tényét: “Nick és én most ismerkedünk, de még nincs bejelentenivalónk.”

Bár 2009-ben szakítottak, történetük fordulatot vett, mikor 2010 elején újra összejöttek. Februárban látták meg őket együtt, ahogy romantikusan vacsoráztak és golfoztak. Jonas akkoriban elmondta, hogy szeretné újrakezdett kapcsolatukat óvni a nyilvánosságtól.

“Azt hiszem, ezt szeretném egy kicsit magamnak megtartani és kizárni a nyilvánosságot. Mindig próbáltunk időt találni arra, hogy elmenjünk valahova és olyanokkal töltsük az időt, akikkel jól érezzük magunkat, és ami a kapcsolat jövőjét illeti, egyelőre szeretném megtartani magamnak” – mondta Jonas.

Azonban kapcsolatuk második fejezete sem bizonyult tartósnak, és márciusban egy forrás elárulta: “Együtt voltak, de már nincsenek.” A szakítás ellenére Gomez és Jonas barátok maradtak, és még 2015-ben is mutatkoztak együtt. Korábbi kapcsolatukról Gomez azt mondta, “kölyökszerelem” volt, és kifejezte Nick iránti szeretetét.

“Még kölykök voltunk! A minap találkoztunk, és nagyon jó, hogy ezt megtehetjük. Számomra ez kölyökszerelem volt. Nagyon cuki volt. Ő nagyon kedves. Nagyon szeretem, az biztos” – mondta Gomez.

Viccesen Gomez azt is bevallotta, hogy annak ellenére, hogy kapcsolatuk nem tartott ki, élete legfontosabb barátságát szerezte meg, mégpedig Taylor Swifttel. Jonas később elmesélte, hogy volt emlékezetes dupla randijuk a Central Parkban Gomezzel, Swifttel és a bátyjával, Joe-val 2018-ban.

“A Central Parkban voltunk, és nagyon próbáltuk titkolni a kapcsolatunkat. Kb. 6 méterrel távolabb mentem. Bár készítettek rólunk fotókat, és egyértelmű volt, hogy együtt vagyunk, úgy voltam vele, hogy jobb, ha kb. 7 méterre állunk egymástól. Szóval, ez eléggé tönkretette a randinkat a Central Parkban, ezért ő és Taylor Swift, aki akkor a bátyámmal, Joe-val randizott, 7 méterrel mögöttünk jöttek, mi meg ketten sétáltunk át a parkon” – mesélte Jonas.

2. Taylor Lautner

A Jonasszal történt első szakítása után, 2009 áprilisában felreppentek a pletykák, hogy Gomez Taylor Lautnerrel randizgat. Különböző projekteken dolgoztak Kanadában, így találkoztak. Gomez ráadásul ugyanabban a szállodában lakott, mint Kristen Stewart, Lautner partnere az Alkonyatban. Több véletlen találkozás során kezdtek beszélgetni, volt egy baráti vacsora is, majd egy hangulatos, filmes randi, ahol már okot adtak a találgatásokra.

“Az egész film alatt össze voltak bújva, nagyon közel ültek egymáshoz. Egyértelműen úgy néztek ki, mint egy pár” – osztotta meg egy szemtanú. Egy forrás szerint azonban akkor még csak barátok voltak. Ám Los Angelesbe visszaérkezve úgy tűnt, a szikra kihunyt köztük, utána csak egyszer látták őket együtt.

Később Gomez azt mondta, csak a média fújta fel a dolgot. “Taylor nagyon boldoggá tett. Nem is tudtam, hogy tudok ilyen boldog lenni. Nagyszerű srác. De én 100%-ig szingli vagyok, és ez egy ideig így is marad” – mondta.

3. Justin Bieber

Selena Gomez magánéletének a nyilvánosság által leginkább figyelemmel kísért fejezete a Justin Bieberrel való se veled, se nélküled kapcsolata volt. 2010-ben kezdtek randizni, kapcsolatuk hullámvölgyei miatt pedig rendszeresen szerepeltek a címlapokon.

2009 elején Bieber menedzsere, Scooter Braun mutatta be őket egymásnak, aki megkereste Gomez édesanyját. Ez nem sokkal azután történt, hogy Bieber elmesélte, a sztárok közül Selena jön be neki leginkább. Ami kezdetben barátságnak indult, az szilveszter éjjelén vett romantikus fordulatot, mikor Bieber szerenádot adott Gomeznek egy műsorban. Az MTV Newsnak adott interjúban Gomez kifejezte, hogy kedveli Biebert, de a köztük lévő kapcsolatot ahhoz hasonlította, mint mikor egy nővér óvni akarja a kisöccsét.

“Úgy érzem magam, mint egy nagytesó, mert meg akarom őt védeni. Ezért nagyon elővigyázatos vagyok vele, de olyan tehetséges és olyan aranyos, ezért is akartunk együtt dolgozni. Mostanra az egyik jó barátom lett” – mondta Gomez.

Bár eleinte tagadták, hogy bármilyen romantikus viszony lenne köztük, 2010 végén már egyértelmű volt, hogy együtt vannak, mikor kéz a kézben fotózták őket. Kapcsolatukat egy újévi ünnepségen erősítették meg, mikor csókolóztak egy jachton. A nyilvánosság előtt a Vanity Fair Oscar-partyján debütáltak februárban.

A hivatalos bejelentéssel azonban vártak májusig, amikor Gomez azt mondta, nem szeretné tovább titkolni magánéletét. A következő hónapokban gyakran mutatkoztak együtt különböző eseményeken, köztük 2011-ben a Billboard Zenei Díjátadón, ahol emlékezetes csókot váltottak, szeptemberben pedig Bieber kibérelt egy egész sportcsarnokot, hogy kettesben mozizhassanak.

Kapcsolatukban azonban gondok adódtak, ezek 2012 novemberében, közel 2 együtt töltött év után szakításhoz vezettek. Források szerint a szakítást Gomez kezdeményezte bizalmi problémák miatt, melyeket súlyosbított a gyakori különlétük.

Rövid szakítás következett, ám 2013 áprilisában Bieber egy korábbi fotót posztolt Gomezről, mikor részt vett a norvégiai koncertjén, ezzel pedig elindultak a találgatások. Ez volt kapcsolatuk se veled, se nélküled szakaszának kezdete. Ugyanabban az évben decemberben Bieber bejelentette a szakításukat.

Aztán 2014 augusztusában újból együtt voltak, kapcsolatukról a közösségi médiában osztottak meg fotókat. De novemberben megint szakítottak. Ebben a zavaros időszakban Gomez elmondta, hogy a The Heart Wants What It Wants című dalát Bieber ihlette, kifejezve ezzel, hogy a szakítás ellenére még mindig érdekli őt Justin.

Bieber és Gomez románca szenvedélyes és fordulatos volt, tele lángoló szerelemmel és drámai veszekedésekkel. Rövid ideig együtt is éltek, de fiatal koruk miatt túl nagy volt rajtuk a nyomás. Nagyon küzdöttek, de kapcsolatuk egyre egészségtelenebbé vált.

2015-ben egy rövid időre újra összejöttek, de a dolgok megint bonyolultak lettek. Miközben Bieber a nyilvánosság előtt kifejezte szerelmét Gomez iránt, hamarosan már mostani feleségével, Hailey-vel látták együtt. Gomez megpróbált továbblépni, és a nyilvánosság előtt elmondta, hogy nem szeretne többet a kapcsolatukról beszélni.

Ennek ellenére a már megszokott körforgásuk tovább folytatódott. 2016-ban újból összejöttek, csak azért, mert Bieber új barátnőjét rengeteget kritizálták a rajongók. Gomez Bieber korábbi hűtlenségéről is beszélt. Egy évig külön voltak, míg megint összejöttek, aztán 2018 elején végleg szakítottak.

Kapcsolatukról Gomez később elmondta, nagy kihívást jelentett neki, de végül összeszedte az erejét a továbblépéshez. A Lose You to Love Me című dala a lezárás himnusza lett, elfogadva a keserédes befejezést és köszöntve az új kezdetet.

4. Zedd

Zedd Instagram-oldaláról szedegették össze az információmorzsákat a rajongók, mikor Selenával együtt zenéltek. A követők minden egyes bejegyzést próbáltak megfejteni és értelmezni, amiből összerakták a képet, hogy a stúdiómunkán kívül valami más is van a két fiatal között. Január végére már csak úgy repkedtek körülöttük a szikrák.

Miután már többször is elcsípték őket együtt, Zedd Atlantába utazott, hogy Gomezzel legyen, míg ő a Hogyan gondozd felebarátodat című filmet forgatta. Később egy csoportképen látható, ahogyan Zedd átöleli Gomezt.

Forgószélszerű románcuk végül elhalványult, de Selena még hónapokkal később sem volt közömbös Zedd iránt. “Imádom Antont (Zedd), és volt vele dolgom, és ez jó volt.” A nyilvánosság figyelme végül megviselte Zeddet, és árnyékot vetett a Selenával való, egyébként pozitív kapcsolatára. Később el is mondta, hogy kapcsolatukat a nyilvánosság állandó érdeklődése viselte meg leginkább.

5. Niall Horan

Selena Gomez a rajongók kíváncsiságának középpontjában találta magát, akik arra a kérdésre próbáltak választ találni, hogy “Vajon kivel randizik Selena Gomez?” “Jaj, ne!” – nevetett Gomez, reagálva a Niall Horannal kapcsolatos pletykákra. “Szeretem, mindig is szerettem. Ő fantasztikus” – tisztázta. Az American Music Awards után együtt vacsoráztak Horannal és néhány baráttal, de a találgatások akkor érték el a tetőpontjukat, mikor egy héttel később, Jenna Dewan születésnapi buliján láthatóan jól érezték magukat együtt.

Források szerint csak barátság volt közöttük, de Gomez Instagram-aktivitása másról árulkodott. Horannak sok fotóját lájkolta, és ezzel csak szította a tüzet. Decemberben egyre többször látták együtt őket, de Gomez kitartott amellett, hogy tagadja kapcsolatuk romantikus mivoltát.

6. Samuel Krost

Abban az időszakban, mikor Selenát Niall Horannal hozták össze, sokszor mutatkozott Samuel Krost üzletember társaságában is, aki Gigi Hadid egyik közeli barátja volt. Miután 2015 novemberében lefotózták őket New Yorkban, 2016 elején újból együtt látták őket egy utazáson, barátaik társaságában. Januárban olyan fotó készült róluk, melyen egymás kezét fogták, miközben egy hotelben vacsoráztak. Egy szemtanú azt mesélte a People magazinnak, hogy a pár nagyon boldognak tűnt együtt.

Alig néhány nappal később újból együtt látták őket, ezúttal a Nobuban vacsoráztak egy barátjukkal. Bár gyakran mutatkoztak egymás társaságában, Gomez megerősítette, hogy egyedülálló.

Később úgy tűnt, szünetet tartanak a kapcsolatukban, ám 2019-ben újból összejöttek – bár Gomez rögtön cáfolta a randizásukkal kapcsolatos találgatásokat.

7. Charlie Puth

A rajongók mindig is kíváncsiak voltak Selena magánéletére, és az egyik leggyakrabban feltett kérdésük az volt: “Vajon kivel randizik Selena Gomez?” 2016 márciusában Charlie Puth és Selena Gomez próbálták eloszlatni a kapcsolatukról szóló pletykákat, habár mindenki erről beszélt. Charlie-nak beletelt néhány évbe, míg bevallotta, hogy akkoriban tényleg randiztak.

Egy interjúban elmesélte, hogy a kapcsolatuk gyors volt és nem tartott sokáig, mégis nagyon megviselte őt. Nyíltan beszélt róla: “Nem csak én jártam a fejében, és ezt már az elejétől tudtam. Azt hiszem, elég zavaros helyzetbe kevertem magam.”

8. The Weekend

Gomez 2015-ben, a Victoria’s Secret Fashion Show-ján találkozott először The Weekenddel, ahol mindketten előadóként vettek részt. Viszonyuk 2017-ben vett romantikus fordulatot, és januárban egy vacsorán már együtt mutatkoztak. A dolgok gyorsan haladtak köztük, első közös megjelenésük után csak néhány hét telt el, és máris Olaszországba utaztak együtt. Instagramon 2017 áprilisában, a Coachella Fesztivál idején tették hivatalossá kapcsolatukat.

Európai kalandjuk után Gomez elkísérte The Weekendet a turnéjára, még szülővárosát, Torontót is meglátogatták együtt. A közösség médiában megosztottak részleteket a kapcsolatukról és posztoltak a Coachelláról is.

Májusban jelentek meg először együtt a vörös szőnyegen a Met-gálán, és kapcsolatukra Gomez édesanyjától is áldást kaptak. Nyáron The Weekend tovább turnézott, Gomez pedig veseátültetésen esett át. Bár nagyon elfoglalt volt, a zenész állítólag módosította a programjait, hogy támogassa Gomezt a műtét és a felépülés során. Még azt is beszélték, hogy a veseadományozás is felmerült benne, ahogyan arra a Call Out My Name című dalának egyik sora – “I almost cut a piece of myself for your life”, azaz “Majdnem kivágtam magamból egy darabot a te életedért” – is utal.

A műtétet követő hónapban szakítottak. Egy forrás szerint: “Ő és Abel néhány hónapja már hullámvölgyben voltak. The Weekend számára nagyon nehéz volt egyszerre bonyolítani a fellépéseket és ott lenni Selenával New Yorkban. Nehezen jöttek rá, hogy a dolgok ebbe az irányba tartanak, de már hónapok óta küzdöttek.”

9. Benny Blanco

2023 decemberében Gomez Instagram-bejegyzéseivel igazolta kapcsolatát Blancóval. Egy rajongó megosztott egy fotót a párról, mire Gomez kijelentette: “Ő a minden a szívemben.” Egy másik kommentben azt írta Blancóról, ő a legjobb dolog, ami valaha történt vele. Ezután közzétett egy fotót, amin egy B betűs gyémánt gyűrű látható az ujján.

2024 január elején a pár felvállalta a kapcsolatát a nyilvánosság előtt, mikor Los Angelesben a Lakers meccsen együtt jelentek meg.

Miközben a hollywoodi románcok továbbra is uralják a címlapokat, a kérdés, hogy “Vajon kivel randizik Selena Gomez?” még mindig nem halkult el.

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kapucíner fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét