Kim Kardashian teljesen összetört, miközben volt férjéről, Kanye Westről beszélt

0

Kim Kardashian mindig is a nyilvánosság előtt élte az életét, hagyta, hogy az emberek véleményezzék, lássák az életének a jó és a rossz oldalát is. Mikor Kanye West felesége volt, sosem próbálta elrejteni a problémáikat vagy a furcsa döntéseiket, főleg, ha azok Kanyet is érintették. Most már elváltak és külön utakon járnak, de Kim számára még mindig nehéz életének ezt a fájdalmas időszakát kezelni, főként azért, mert közös gyermekeik is vannak.

Nagyon intenzív volt a házasságuk, amit aztán nehéz válás követett.

Kim Kardashian és Kanye West házassága világszenzáció volt, ami a média és a rajongók figyelmét is magára vonzotta. Nagyvilági életmódjukkal és különleges öltözködési stílusukkal mindig is bátran mutatták meg magukat, és vívták ki a nyilvánosság intenzív figyelmét.

2014-ben házasodtak össze, házasságukat pedig 4 gyermekkel koronázták meg: North, Saint, Chicago és Psalm. Kim és Kanye 2021-ben elváltak, de házasságukban már jóval korábban megjelentek a problémák. Kanye kiszámíthatatlan viselkedése nagyban befolyásolta a kapcsolatukat.

“Sosem beszéltem nyilvánosan arról, hogyan hatott ez ránk otthon, mert nagyon óvom a gyerekeim és Kanye magánélethez való jogát, ha az egészségéről van szó – mondta Kim. – Arra kérem a médiát és a közvéleményt, hogy adják meg nekünk azt az együttérzést és empátiát, amire szükségünk van ahhoz, hogy átvészeljük ezt.”

Minden Kanye mentális betegségének diagnosztizálásával kezdődött, amit nyilvános kijelentések sorozata és olyan viselkedések követtek, amiket Kim már nem tudott tolerálni. A problémák ellenére, melyekkel szembe kerültek, mégis harcoltak azért, hogy a házasságuk működőképes maradjon. Még a családot is gyarapították, hogy még több örömben legyen részük, ekkor született meg béranya segítségével Chicago.

A gondok és problémák azonban azután is megmaradtak, ezért Kim 2021-ben úgy döntött, hivatalosan is beadja a válókeresetet. Elérte a mélypontot, mikor már a saját érdekeit kellett szem előtt tartania. “Azt hiszem, az utóbbi két évben határoztam el, hogy boldoggá teszem magamat. Bár ez változásokkal járt és a válásomhoz vezetett, azt hiszem, fontos, hogy őszinték legyünk magunkkal azzal kapcsolatban, hogy mi tesz minket igazán boldoggá. Én magamat választottam.”

Kim és Kanye még mindig közösen nevelik a gyermekeiket, de ez nem volt egyszerű.

“Lehet, hogy az exed nagyon megbántott és haragszol rá, de úgy gondolom, hogy a gyerekek előtt mindig az kell hogy legyen, ‘a ti apukátok a legjobb’.” Kim a válás után világossá tette, hogy azt akarja, Kanye továbbra is jelen legyen a gyerekek életében. Minden dráma ellenére, ami a válásukat övezte, még mindig a társszülőség pártján áll.

A sztár nyíltan beszélt: “Mindegy, hogy min mentünk keresztül, mindig is azt akarom, hogy a gyerekeim az apjuk mellett lehessenek amennyit csak lehet, a reggel apával induljon, ő vigye őket az iskolába.”

Ám a Kanye okozta további bonyodalmak miatt a társszülőség jóval nehezebbé vált, mint gondolták. Kim sokat foglalkozott ezzel a problémával, és bevallotta: “Határozottan védtem őt, és fogom is a gyerekeim előtt. A gyerekeim érdekében. Az otthonunkban a gyerekeim nem tudnak semmiről, ami a külvilágban zajlik.”

Mikor a Kanyevel való társszülőség nehézségeiről kérdezték, Kim sírva fakadt, ám továbbra is határozottan kitart amellett, hogy nem fog exéről negatívan beszélni. “Egy nap a gyerekeim meg fogják nekem köszönni, hogy nem ócsároltam az apjukat” – mondta.

Kim a régi Kanyet szeretné vissza.

A Kardashian reality egyik epizódjában Kim érzelmileg teljesen összeomlik testvére, Khloé előtt, miközben exférjével kapcsolatos érzéseiről beszél. “Annyira különbözik attól, akihez hozzámentem – vallotta be Kim. – Őt szerettem, és erre emlékszem. Mindent meg fogok tenni, hogy visszakapjam azt az embert.”

Kim bátran beszélt a nehéz időkről is, melyeken Kanye vad viselkedése miatt ment keresztül. Online randalírozást folytatott, kritizálta a szeretteit és őrült kijelentéseket tett. Ez az érzelmek igazi hullámvasútja volt Kim számára, de végig erős maradt.

“A legnehezebb érzés látni azt, hogy valaki, akit szerettél és akivel közös családotok lett, teljesen más, mint amilyennek ismerted.” A szakítás mélyen lesújtotta Kimet, de még jobban fájt neki ráébredni arra, hogy már rá sem ismer Kanyere.

Mindezek ellenére Kim tudta, hogy mindent megtett, hogy megvédje őt és a köztük lévő köteléket. “Régebben még rohangáltam, mindenkit felhívtam a háta mögött, hogy ‘Jól van, minden rendben lesz, csak adj neki még egy esélyt.’”

Bár Kim semmit sem bánt meg, a házassága óta nagy változásokon ment keresztül. Ma már egy teljesen más ember ahhoz a nőhöz képest, aki akkoriban volt. “Úgy érzem, hogy egy új énem lett. Korábban az önbizalmam elsősorban abból fakadt, hogy van egy párom, akinek a véleményében megbízom. Amikor ez történik, akkor elveszíted saját magad. Most olyan időszakban vagyok, mikor csak helyesen akarok cselekedni.”

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kapucíner fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét