Kim Kardashian őszintén vall arról, mennyire nehéz 4 gyermekes egyedülálló anyának lenni

0

Minden anya és apa egyetért abban, hogy a szülőség nem egyszerű feladat, és még nehezebb az egyedülállóknak. Kiderült, hogy a híres emberek, mint Kim Kardashian, ugyanilyen problémákkal szembesülnek. Kardashian nyíltan beszélt ezekről a kihívásokról, és bevallotta, gyakran sírja magát álomba, miközben egyedül neveli gyermekeit.

Kanye Westtől való válása után egyedülálló anya lett.

Kim Kardashian 2021-ben kezdeményezte a válást Kanye Westtől, ami 1 évvel később fejeződött be. Ketten 4 gyermeket neveltek, a lányaikat (North és Chicago), valamint fiaikat (Saint és Psalm). Bár a gyerekek felügyeleti joga továbbra is közös, a Kardashianhoz közel álló források szerint jobbára rá hárul a gyermekek gondozása.

Önállóan nevel 4 gyermeket, az ezzel kapcsolatos kihívásokról vallott.

A híres anyuka őszintén beszélt arról, milyen egyedülállóként nevelni 4 gyermeket. Egy podcastban Kardashian elárulta, hogy egyedülálló szülőnek lenni a “legnagyobb kihívás”. “Vannak éjszakák, mikor álomba sírom magam” – vallotta be, majd hozzátette: “Tudod, mindegyiknek megvan a saját hangulata és személyisége, időnként veszekszenek, és nincs ott senki. Nekem kell egy személyben a jó és a rossz zsarunak is lenni.”

Szerencsére édesanyja támogatására mindig számíthat.

Kim Kardashian állandó reflektorfényben éli az életét. Egyensúlyoznia kell a karrierje – üzletasszony és médiaszemélyiség is egyben – valamint az egyedülálló anyaság között. Érthető, hogy néha túlterheltnek érzi magát. Szerencsére azonban édesanyja, Kris Jenner mindig ott van, hogy támogassa őt.

Kardashian elmondta, hogy édesanyja mindig azt érezteti az emberekkel, hogy figyel rájuk és szívesen látja őket. Mindig gondoskodik arról, hogy a család időt töltsön együtt, ezért sok összejövetelt szervez. Ezt a családias szellemet Kim Kardashian is szeretné átadni a gyermekeinek.

Minden nehézség ellenére Kim örömét leli az anyaságban.

Az anyasággal járó nehézségek ellenére Kardashian hangsúlyozza, hogy a gyerekneveléstől kiteljesedést kap. “Ez a legkifizetődőbb munka az egész világon” – mondta büszkén a podcastban. Hozzátette: “A gyereknevelés az a dolog, ami a legtöbbet tanított meg önmagamról.”

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kapucíner fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét